MITEL (Telepo) per gebruiker leverbaar bij Cloud Distributie

Cloud Distributie breidt haar diensten uit met het Mitel Telepo platform. Mitel is een wereldwijd leverancier van (VoIP) telefonie en Unified Communications-oplossingen waarmee werknemers overal kunnen werken, over elk medium en met het device van hun keuze. Mitel biedt klanten maximale keuzevrijheid met een breed portfolio waarmee bovendien de overgang naar de cloud eenvoudig te maken is. Bij het leveren, implementeren en onderhouden werkt Mitel altijd samen met gekwalificeerde wederverkopende partijen. Deze zijn door Mitel zowel technisch als commercieel getraind, getest en geaccrediteerd.

Cloud Distributie rekent een vast bedrag per gebruiker per maand. Niet iedere gebruiker is in te delen in één van de profielen van Telepo. Daarom is er de mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen voor een gebruiker op maat! Voorbeelden hiervan zijn: Huntgroepen, ACD, Attendant, IVR, Exchange Connect, MiTeam Collaboration, Conferencing en VaMo. Buitendienstmedewerkers hebben bijvoorbeeld baat bij integratie van vaste en mobiele telefonie.

Het unieke Telepo platform bevat alle  mogelijke telefonie toepassingen waar berdrijven en organisaties behoefte aan hebben. Van gewoon bellen met een vast toestel, tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen. Vast toestel, handset, softphone, of smartphone, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.

En dat allemaal zonder grote investeringen en met alleen maandelijkse kosten. De Mitel Telepo diensten worden aangeboden binnen Cloud Distributie inclusief:

  • SIP Trunk
  • Belverkeer
  • VAMO

Aanmelden voor whitelabel verkoop van Mitel Telepo diensten kan hier