Het meest eenvoudige Cloud Distributie platform.

Niets is erger dan uren rondklikken om een nieuwe klant aan te maken of de routering van een telefoon nummer goed in te stellen.

Kies jij ook voor het meest eenvoudige whitelabel platform? Dat betekent dat je jouw bedrijfslogo en huisstijl kunnen worden verwerkt, zodat voor je klanten alles herkenbaar is. Bovendien bepaal jij welke features je klanten zien, of ze kunnen bestellen en wat zij zelf kunnen regelen op jouw platform.

Overzichtelijke bel- en serviceplannen

Jouw beltarieven vormen één van de belangrijkste onderdelen van jouw dienstverlening en marge. Het simpel instellen van tarieven doe je middels een opslag %

We kunnen met trots zeggen dat ons Cloud Distributie platform het meest eenvoudig is om een beltarief aan te maken. Zelfs meerdere beltarieven lever je met ons eenvoudige platform binnen enkele minuten op.

Uitgebreide statistieken in het dashboard

Op jouw platform kunnen je klanten hun telefoniekosten eenvoudig in de gaten houden met behulp van widgets op het inlogscherm.

Inkomende gesprekswidgets geven inzicht in het aantal beantwoorde gesprekken en de uitgaande gesprekken van je klant. Met het gesprekken overzicht kunnen eindklanten onder meer de gespreksduur, gebelde nummer en de kosten per gesprek zien.

Geautomatiseerde bestelstraat en oplevering.

Je krijgt beschikking over het meest eenvoudige Cloud Distributie Portal waarbij eenvoud, gemak en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Het volgen van verplichte trainingen is dus niet nodig!,

Integreer en bundel de diensten, in je eigen look-and-feel, provision ze in real-time, factureer eind-klanten, en lever jouw complete communicatie en werkplek oplossingen. Allemaal in één platform. Jij bepaalt de prijs. Koop diensten tegen groothandelsprijzen, voeg je eigen diensten toe en bepaal zelf je marge en de prijs.

Contractvrij samenwerken

Alle diensten die jij of jouw klanten afnemen, zijn per dag opzegbaar. Je zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die je niet gebruikt of die je alleen tijdelijk zou willen gebruiken.

Start free trial