Je eigen Xelion Multi Tenant beheren

Beheer je eigen Multi Tenant omgeving en maak zelf licenties en tenants aan voor een zeer lage prijs per gebruiker per maand. Ook ben je zelf volledig in controle over de updates.

En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen?

GRATIS xelion Multi tenant

DE HOSTED VOIP OPLOSSING VOOR ZAKELIJKE COMMUNICATIE

VoIP telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Zakelijk VoIP betekent lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair.

Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de zakelijke VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit met VoIP bellen zakelijk en is het optimaal flexibel in gebruik.

ZAKELIJKE VOIP TELEFONIE EN KLANTCONTACT GEOPTIMALISEERD

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen.

DE MOBIELE APP VAN XELION, UNIEK IN Z’N SOORT

De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven.

Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom: de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

BEDRIJVEN BETER EN SLIMMER LATEN WERKEN, DAT IS DE MISSIE..

Xelion werkt met geselecteerde en getrainde partners waar bedrijven terecht kunnen voor een offertes, advies, installatie en beheer. Er zijn zowel regionaal sterke partners als ict dienstverleners met bepaalde focus op een sector zoals bijvoorbeeld de zorg, retail of finance. Xelion kan helpen met het vinden van de juiste partij!

Ook Xelion leveren?