Cloud Distributie biedt partners breedband via KPN, Ziggo Zakelijk, Tele2 en Eurofiber

Zakelijk breedband is in ruime mate beschikbaar in Nederland. Maar het is belangrijk te weten vanuit welk netwerk het beste geleverd kan worden op de bedrijfslocatie van je klant. De beschikbaarheid en de prijs van alle zakelijke breedbandverbindingen hebben wij daarom opgenomen in onze postcodecheck. Omdat wij veel verbindingen gebundeld inkopen, zijn we in staat om de laagste inkoopprijs te bieden voor internet over zakelijke netwerken zoals: Ziggo Zakelijk, KPN zakelijk, Eurofiber en TELE2 zakelijk.

Partners van Cloud Distributie bieden nu direct alle mogelijkheden. Fiber verbindingen van Ziggo, DSL van KPN en Tele2, Glasvezel van KPN en Eurofiber en Wireless RADIO verbindingen van Tele2. Daarnaast bepalen ze zelf de prijzen en marge en factureren ze automatisch onder eigen label.

Een internetverbinding kan op vier manieren leveren: via glasvezel, via de televisiekabel (COAX), draadloos, of via het telefoonnetwerk (meestal (a)dsl genoemd). Soms heb je de keuze uit alle vier de technologieën.

 

Wil jij ook breedband kunnen bieden van alle leveranciers onder eigen label? Meld je aan voor een account bij Cloud Distributie