De communicatie van de toekomst, maar dan vandaag!

De 3CX telefoon centrale wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. En dat is niet voor niets. 3CX wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. Kies voor een 3CX maandelijks licentie bundel via onze Smart Wizard of een licenties op een VPS in de cloud.

De beste functies van 3CX

o.a. gebruikt door

““De installatie van de 3CX software verliep soepel. Wijzigingen kunnen op afstand worden doorgevoerd, waardoor IT arbeidskosten worden verminderd.”

– Marianne van der Sterren, Bastion Hotels

Integreer 3CX met je CRM en vergroot je efficiëntie.

Een van de mooiste dingen aan 3CX is dat je het gemakkelijk kunt integreren met diverse bedrijfssoftware zoals je CRM, ERP of accounting systeem. Dit betekent dat je je klanten direct gepersonaliseerd te woord kunt staan en ze het gevoel kunnen krijgen alsof jij ze kent.

Als de telefoon overgaat krijg jij meteen alle relevante klantgegevens, want het telefoonnummer wordt herkend en gebruikt de koppeling met het systeem om meteen de relevante klantgegevens te genereren, inclusief de naam van de klant. Nooit meer “Meneer Wie?”, maar “Goedemiddag meneer Eikhout, waarmee kan ik u helpen?”. Natuurlijk kun je ook uitbellen vanuit het CRM-systeem.

Wil jij ook 3CX leveren aan je klanten?

Ik wil ook 3CX leveren

Terug naar diensten overzicht

of lees meer over onze overige telefonie-oplossingen

Xelion Hosted
telefonie

3CX Hosted
telefonie

Vast Mobiel
telefonie