Het meest eenvoudige Cloud Distributie platform is 

Cloud oplossingen maken het leven van iedereen eenvoudiger. Maar niet voor jou: de traditionele channel partner. Want hoe reageer je op de vraag van jouw klanten die ook nog per dag kan verschillen? Hoe ga je om met de technische uitdagingen waar je elke dag mee te maken hebt? Hoe bied je de technische ondersteuning die misschien wel verder gaat dan de kennis die je in huis hebt? En kun je jouw klanten echte oplossingen bieden waardoor zij zich alleen maar bezig hoeven te houden met hun eigen doelstelling: hun bussiness laten groeien.

Kies jij ook voor het meest eenvoudige whitelabel platform? Alles in jouw huisstijl, zodat voor je klanten alles herkenbaar is. Bovendien bepaal jij welke features je klanten zien, of ze kunnen bestellen en wat zij zelf kunnen regelen op jouw platform.

De beste functies van FLUX

Ons unieke cloud distributie platform bied je de mogelijkheid om zelfstandig de meest geavanceerde cloud oplossingen te creëren en beheren:

Contractvrij samenwerken.

Ons unieke cloud distributie platform bied je de mogelijkheid om zelfstandig de meest geavanceerde cloud oplossingen te creëren en beheren: Alle diensten die jij of jouw klanten afnemen, zijn per dag opzegbaar. Je zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die je niet gebruikt of die je alleen tijdelijk zou willen gebruiken.

Ruim 200 partners gebruiken FLUX voor hun bedrijfskritische communicatieoplossingen

Hieronder een aantal van hen

Wil jij ook met FLUX telecom diensten leveren aan je klanten?

Maak een gratis Flux account aan

Terug naar diensten overzicht

of lees meer over onze overige telefonie-oplossingen

Xelion Hosted
telefonie

3CX Hosted
telefonie

Vast Mobiel
telefonie