Cloud Distributie, de marktplaats voor het inkopen van cloud en telecom diensten, heeft sinds zijn toetreden in de Nederlandse markt in 2018 meer dan 1000 mkb-ondernemingen geholpen bij het vinden en inkopen van passende telecomdiensten.
 
Wij zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. De groei van de telecommarkt is de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt waardoor wij nu deze mijlpaal kunnen vieren. Het succes hebben we vooral te danken aan onze ICT partners die wij met inkoopvoordeel en raad en daad bijstaan tijdens elke fase van hun telecom aanvragen. 
 
Dankzij hun gezamenlijke inzet zijn we van volledige nieuwkomer in 2018 uitgegroeid tot één van de voornaamste marktplaatsen voor vraag en aanbod van cloud en telecom diensten met meer dan 1000 tevreden klanten.
 

Over Cloud Distributie

De Cloud Distributie portal is anders en biedt operator (distributie) tarieven. Cloud Distributie is gebaseerd op een “ICT dienstverlener eerst” model, de ICT dienstverlener is de trusted advisor voor netwerken, telefonie en applicaties. Leden maken direct gebruik van wholesale inkoop tarieven. Leden Bepalen zelf de marge en bieden real time telecom en cloud diensten aan van KPN, Eurofiber, Ziggo zakelijk, Tele2, Dstny, 3CX, Avaya, Xelion, Telepo en vele andere.