zakelijke internet­verbindingen

Lever zakelijk internet door heel Nederland en maak gebruik van de netwerken van ondermeer KPN, Ziggo, Odido, Glaspoort en Eurofiber. Afhankelijk van specifieke wensen en budget kies je per locatie de beste keuze voor je klanten. Een goede internetverbinding is essentieel voor het functioneren van een hedendaags bedrijf, dat weten we allemaal maar al te goed.

Of we de verbinding nu nodig hebben om met klanten te communiceren, de administratie bij te houden of om online goederen en diensten te verkopen – we kunnen niet meer zonder. Niet een dag, niet een uur en zelfs geen 5 minuten. Daarom heb je jouw internetverbinding goed geregeld.

Onafhankelijke Internet Service Provider

Als onafhankelijke Internet Service Provider leveren wij zakelijk internet in partnership met de volgende netwerkleveranciers. KPN, Eurofiber, Glaspoort, Odido en Ziggo. Alle diensten zijn te leveren met redundantie over elk type netwerk (Fiber, Radio, Koper, DWDM, 4G… etc). Lever voor iedere situatie een oplossing met onze xDSL, FttH of FttB Fiber verbindingen.

Jij bent in controle

Bij ons is de partner in de bestuurdersstoel. Jij hebt de vrijheid om te kiezen welke diensten je wilt aanbieden aan je eindklanten en met welke hardware. Daarom bieden wij zakelijk internet aan via DSL, FttH, regionaal glasvezel, zakelijk glasvezel, radiostraalverbinding. De keuze is aan jou.

Hoge bandbreedte

WEAS is leverbaar met snelheden tot 4 Gbps. Hiermee kun je moeiteloos het transport van grote hoeveelheden data garanderen, zoals bij banken en advocatenkantoren.

Altijd gratis DDoS-protectie

Bedrijven worden geconfronteerd met bedreigingen vanuit alle hoeken. Cybercriminelen worden geavanceerder en hun doelwit zijn niet enkel meer de grote bedrijven. Daarom leveren we standaard op alle verbindingen DDoS-protectie.

Zakelijk internet

Slimme postcode check met krachtige filters.

Onze geavanceerde postcode check tool stelt je in staat om nauwkeurig te bepalen welke diensten beschikbaar zijn in specifieke gebieden. Dankzij uitstekende filtermogelijkheden kun je snel en efficiënt de juiste oplossingen vinden voor elke locatie. Houdt zelf de regie, en contract- en factuurrelatie met je (zakelijke) eindklant en bepaal zelf de propositie, prijs en merknaam.

Uiteraard sluiten de connectiviteits-oplossingen naadloos aan bij onze oplossingen rond vast, mobiel en hosted PBX.

KPN Weas Wholesale

Toegang tot het KPN Weas netwerk van Nederland

Diensten voor netwerk- en telecomproviders. Mobiel en Vast. Nationaal en internationaal. Providers kunnen via het netwerk van KPN diensten aanbieden onder eigen merk.

Eurofiber

Zakelijk glasvezel: snel, betrouwbaar en flexibel

Profiteer van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Het netwerk verbindt meer dan 12.000 locaties in Nederland België, Frankrijk en Duitsland. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. 

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk glasvezel voor jouw klanten

Ziggo Glasvezel kennen we allemaal van de hoge download en uploadsnelheid. Het glasvezelnetwerk wordt speciaal aangelegd en ligt vaak in nieuwe huizen en bedrijfslocaties.

Glaspoort

Glaspoort Glasvezel voor iedereen

Glaspoort gaat de komende jaren op meer dan 2.000 plaatsen in Nederland glasvezel aanleggen. Benieuwd of het glasvezelnetwerk ook al beschikbaar is op jouw klant adres of op dit moment wordt voorbereid of onderzocht? Doe de postcodecheck in Flux en zie direct jouw status.

Odido Business

Glasvezel: supersnel internet op de zaak.

Kies je voor Zakelijk glasvezelinternet van Odido Business? Dat betekent videobellen zonder haperen, supersnel grote bestanden delen en eindeloos multitasken in de cloud. Kan je heel veel data op hetzelfde moment gebruiken. Precies wat je wil.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?