Odido zakelijk Wholesale SIM-Only

Als jouw klanten behoefte hebt aan uitgebreide zakelijke functies, zoals onbeperkt bellen of het laten beheren van meerdere gebruikersaccounts en het genereren van rapportages, dan kies je voor Odido Wholesale.

Met Odido Wholesale van Cloud Distributie ben jij klanteigenaar en factureer jij zelf je eigen klanten. Daarmee maak jij je mobiele business future proof en creëer je extra meerwaarde voor jouw bedrijf.

Odido

Odido distributiepartner.

Binnen de soms complexe partnermarkt heeft Odido ervoor gekozen om te werken met distributiepartners. Deze partners kennen de markt uitstekend en kunnen daardoor veel verschillende typen partners bedienen en ontzorgen. Dat doen we met eigen oplossingen zoals UCaaS Vast op Mobiel, aangevuld met de oplossingen van Odido. Samen met Odido werken we samen met veel ICT-partners door het hele land. Zo zorgen we er samen voor dat ondernemend Nederland optimaal gebruik kan maken van het onbeperkte Odido connectiviteits-portfolio.

T-Mobile Zakelijk is nu Odido Zakelijk

Odido Hello Business Op Maat is het zakelijke abonnement dat voor ieder type ondernemer erg interessant is. Zo kun je het Odido Hello Business Op Maat abonnement eenvoudig gebruiken om te combineren tot een oplossing waarbij je op jouw mobiele telefoon ook een vast telefoonnummer hebt, zonder dat daar een vaste telefoonlijn voor nodig is! Dat doe je door onze UCaaS oplossing aan te bieden i.c.m. de Odido zakelijk sim.

Met Hello Business op Maat geef je jouw klanten de vrijheid om te kiezen wat het beste bij hun behoefte past. Of het nu gaat om beperkte data of één van de vier Unlimited data bundels, Odido Hello Business op Maat heeft voor elk wat wils. Binnen de Unlimited Data bundels bieden we verschillende snelheidsopties, variërend van 10 Mbit/s tot een indrukwekkende 1000 Mbit/s, zodat jouw klanten altijd de snelheid hebben die ze nodig hebben.

Datavrijheid 2, 10 ,15 of Unlimited GB

  • Kies zelf hoeveel data die jij en je medewerkers nodig hebben. Onbeperkt of tussen de 0 en 25 GB. Zo zit je altijd goed. Onbeperkt bellen doe je altijd. En op- en afschalen zit standaard in je contract.

Snel en stabiel netwerk

  • Bij de Unlimited abonnementen kun je kiezen uit snelheden van 10Mbit/s tot wel 1 Gbit/s. Soms heb je wat meer nodig en soms wat minder. Snappen we. Daarom kun je je abonnementen iedere maand gemakkelijk op- of afschalen via de online portal.

Buitenland en slimme oplossingen

  • Al onze bundels kun je gebruiken binnen Nederland en de EU. En bij een Plus of Premium bundel krijg je er zelfs Turkije, Zwitserland en de Verenigde Staten bij. Wel zo handig. Wil je altijd en overal fijner en slimmer werken? Gebruik dan een van onze slimme oplossingen, zoals Vast Mobiel met Dstny UCaaS

Odido Hello Business Op Maat tarieven 

Tarieven zijn adviesprijzen voor eindgebruikers en gelden vanaf 02-04-2024 t/m 30-06-2024. De prijzen worden excl. BTW getoond. Prijzen in onze Flux portal zijn leidend. (Prijs)wijzigingen en zet-⁄drukfouten voorbehouden.

Odido

Odido zakelijk bestel je in Flux!

FLUX biedt de mogelijkheid om Odido zakelijk SIM-Only en Data SIM-Only abonnementen aan te vragen voor je klanten. Ook de eindklant facturatie is volledig opgenomen in Flux. Ook is er de mogelijkheid simkaarten op voorraad te krijgen. Cloud Distributie is met Odido een strategisch partnership aangegaan en Hello Business op maat is slechts het begin.

Odido

Odido vast op mobiel

FMC via het Odido portfolio geeft u de connectiviteit die nodig is om uw werknemers echte mobiliteit te bieden. Zonder dit zouden uw vaste nummer en uw mobiele nummer twee stand-alone verbindingen zijn. Mensen die naar je mobiele telefoon bellen, zullen niet weten dat je misschien bezig bent met een ander gesprek op je vaste nummer, of andersom. Met FMC kunt u zowel een mobiel nummer als een vast nummer tegelijk op de centrale aansluiten. Ze zullen allebei overgaan, ongeacht welk nummer werd gebeld, en beiden zullen weten wat uw werkelijke lijnstatus en aanwezigheid is.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?