Call2Teams

’s Werelds gemakkelijkste manier om te bellen met Microsoft Teams. Binnen 15 minuten bellen met Teams via een volledig geautomatiseerd portaal. Zelfs zonder ¨Teams Phone Standard license¨ af te nemen bij Microsoft! Bestaande nummers, routing en callcenter functionaliteit kunnen in het telefoonsysteem worden geconfigureerd en direct vanuit Microsoft Teams worden gebruikt. Medewerkers kunnen zo eenvoudig bellen met Teams. Op elk apparaat, waar ze ook zijn.

Het gemak van Call2Teams

De werkplek van veel professionals is drastisch veranderd de afgelopen jaren. Veel organisaties zijn daardoor met Miscrosoft Teams in aanraking gekomen. Locatie onafhankelijk (video)bellen, chatten en informatie delen met collega’s. Echter, één ding mistte nog in de Microsoft Teams ervaring: extern bellen en gebeld worden. De Call2Teams Phone App add on maakt dit mogelijk.

Eenvoudig

Implementatie met één klik, geen extra hardware, geen specialistische vaardigheden nodig

Geen verstoring

Werkt met elke PBX en SIP Trunk, niet nodig om de bestaande diensten aan te passen.

Flexibel

Abonnement en facturering per gebruiker, per maand met uitrol per gebruiker

Call2Teams

Verbind uw telefooncentrale met Microsoft Teams

Koppel vrijwel elke PBX centrale met Microsoft Team zonder de investering in hardware of software. Je behoudt hiermee de volledige functionaliteit van jouw bestaande telefonie-infrastructuur. Echter, je profiteert wel overal en op alle apparaten van bellen via Microsoft Teams.

Call2Teams

Call2Teams Go

Call2Teams Go is een applicatie die op een natuurlijke (native) manier gebruik maakt van de belfunctionaliteiten aanwezig in Microsoft Teams. Bij het ontwerpen van deze toepassing heeft toegankelijkheid en eenvoud een grote rol gespeeld. Eindgebruikers kunnen binnen enkele minuten na configuratie bellen en gebeld worden via Teams. Extra voordeel is dat Microsoft Teams Phone Standard licenties niet nodig zijn!

Call2Teams

Verbind SIP Trunk met Microsoft Teams

Hoe Call2Teams voor SIP Trunk werkt Call2Teams werkt voor telefonie op locatie of in de cloud. Maak veilig verbinding via een SIP-registratie via het openbare internet en bied volledige flexibiliteit. Verbind Call2Teams met al uw Microsoft-tenants en koppel Teams-gebruikers aan uw PBX-extensie of SIP Trunk-telefoonnummers.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?