Odido Hello Business op Maat

Als jouw klanten behoefte hebben aan uitgebreide keuze in data snelheid en altijd onbeperkt bellen, dan kies je voor Odido Hello Business op Maat.

Met Odido Hello Business op Maat van Cloud Distributie ben jij klanteigenaar en factureer jij zelf je eigen klanten. Daarmee maak jij je mobiele business future proof en creëer je extra meerwaarde voor jouw bedrijf.

Hello Business op Maat

Met Hello Business op Maat geef je jouw klanten de vrijheid om te kiezen wat het beste bij hun behoefte past. Of het nu gaat om beperkte data of één van de vier Unlimited data bundels, Odido Hello Business op Maat heeft voor elk wat wils. Binnen de Unlimited Data bundels bieden we verschillende snelheidsopties, variërend van 10 Mbit/s tot een indrukwekkende 1000 Mbit/s, zodat jouw klanten altijd de snelheid hebben die ze nodig hebben.

Met de Unlimited Plus en Premium bundels ontvangen ze ook een extra 50 GB bundel die ze kunnen gebruiken in de EU, maar ook in populaire bestemmingen zoals Turkije, de VS en Zwitserland. Bovendien bieden we diverse opties voor internationaal bellen, zodat jouw klanten altijd verbonden blijven, waar ze ook zijn. In de EU is bellen altijd onbeperkt, terwijl klanten in de Limited en Unlimited Start bundels 120 minuten kunnen bellen naar landen in de EU. Met onze Basis, Plus en Premium Unlimited bundels genieten ze van onbeperkt bellen in de EU, waardoor ze moeiteloos contact kunnen onderhouden met hun internationale contacten.

Hello Business Op Maat tarieven 

Odido Wholesale

Odido distributiepartner.

Binnen de soms complexe partnermarkt heeft Odido ervoor gekozen om te werken met distributiepartners. Deze partners kennen de markt uitstekend en kunnen daardoor veel verschillende typen partners bedienen en ontzorgen. Dat doen we met eigen oplossingen zoals UCaaS vast mobiel, aangevuld met de oplossingen van Odido. Samen met Odido werken we samen met veel ICT-partners door het hele land. Zo zorgen we er samen voor dat ondernemend Nederland optimaal gebruik kan maken van het onbeperkte Odido connectiviteits-portfolio.

Hello Business op Maat, goed om te weten

Bij onze Unlimited bundels willen we ervoor zorgen dat je altijd zorgeloos kunt genieten van je mobiele ervaring. Daarom hanteren we een Fair Use Policy (FUP) voor het datagebruik van 20 GB per dag in Nederland. Maak je geen zorgen, dit is niet de limiet en mocht je meer nodig hebben, dan kun je dit eenvoudig aanvullen met onze dag-aanvuller van 2 GB per keer.

En goed nieuws voor onze reizende klanten! Of je nu in Turkije, de VS of Zwitserland bent, je kunt altijd profiteren van onze 50 GB databundel en onbeperkt bellen met een Unlimited Plus en Premium abonnement. Ook buiten de EU kun je gerust zijn, want voor elk ander land kun je onze Internet op Reis (voorheen Travel & Surf) aanschaffen wanneer je het nodig hebt.

Veel meer datavrijheid

  • Kies zelf hoeveel data die jij en je medewerkers nodig hebben. Onbeperkt of tussen de 0 en 25 GB. Zo zit je altijd goed. Onbeperkt bellen doe je altijd. En op- en afschalen zit standaard in je contract.

Snel en stabiel netwerk

  • Bij de Unlimited abonnementen kun je kiezen uit snelheden van 10Mbit/s tot wel 1 Gbit/s. Soms heb je wat meer nodig en soms wat minder. Snappen we. Daarom kun je je abonnementen iedere maand gemakkelijk op- of afschalen via de online portal.

Buitenland en slimme oplossingen

  • Al onze bundels kun je gebruiken binnen Nederland en de EU. En bij een Plus of Premium bundel krijg je er zelfs Turkije, Zwitserland en de Verenigde Staten bij. Wel zo handig. Wil je altijd en overal fijner en slimmer werken? Gebruik dan een van onze slimme oplossingen, zoals Vast Mobiel met Dstny UCaaS
Odido

Odido zakelijk bestel je in Flux!

FLUX biedt de mogelijkheid om Odido zakelijk SIM-Only en Data SIM-Only abonnementen aan te vragen voor je klanten. Ook de eindklant facturatie is volledig opgenomen in Flux. Ook is er de mogelijkheid simkaarten op voorraad te krijgen. Cloud Distributie is met Odido een strategisch partnership aangegaan en Hello Business Op Maat is slechts het begin.

Odido

Odido vast op mobiel

FMC via het Odido portfolio geeft u de connectiviteit die nodig is om uw werknemers echte mobiliteit te bieden. Zonder dit zouden uw vaste nummer en uw mobiele nummer twee stand-alone verbindingen zijn. Mensen die naar je mobiele telefoon bellen, zullen niet weten dat je misschien bezig bent met een ander gesprek op je vaste nummer, of andersom. Met FMC kunt u zowel een mobiel nummer als een vast nummer tegelijk op de centrale aansluiten. Ze zullen allebei overgaan, ongeacht welk nummer werd gebeld, en beiden zullen weten wat uw werkelijke lijnstatus en aanwezigheid is.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?