Xelion

Met Xelion biedt jij als ICT leverancier een geavanceerde cloud-gebaseerde telefooncentrale, volledig ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Deze Xelion-telefooncentrale is een uitstekend voorbeeld van efficiëntie, omdat het niet alleen de standaard IP-telefoonfuncties bevat, maar ook naadloze integratie met communicatiekanalen zoals WhatsApp for Business, Webchat en SMS mogelijk maakt.

Xelion maakt het mogelijk om diverse communicatiemiddelen te centraliseren in één telefooncentrale, wat de workflow optimaliseert. Dankzij de alles-in-één gebruikerslicentie van Xelion kun je oproepen plaatsen en ontvangen via het apparaat van jouw keuze, wat zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak.

Xelion Parkmanager

De Xelion telefooncentrale’s draaien in de Xelion hosted VoIP omgeving van Xelion zelf. Iedere klant heeft een eigen Xelion centrale, dat noemen wij een Xelion tenant. Via Cloud Distributie krijg je een inlog om deze tenants voor je klanten te kunnen beheren. Dat beheer doe je met de Xelion Parkmanager. In de Xelion Park manager maak je zelf tenants en licenties aan voor een zeer lage prijs per gebruiker per maand. Ook ben je zelf volledig in controle over de Xelion Tenant namen en de facturering.

En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen?

Vast op mobiel

Een smartphone met app kan als volwaardige toestel worden gebruikt. Gebruik je vaste nummer op je mobiel.

Presentielijst

Je ziet in één oogopslag welke collega’s aanwezig zijn, wie telefonisch in gesprek is en wie niet gestoord wil worden.

SMS berichten

Vanaf de PC, smartphone en tablet SMS berichten sturen vanuit Xelion. Alle berichten worden automatisch bewaard.

Xelion 8 Cloud Distributie
Xelion

Xelion hosted VoIP

Met Xelion biedt jij als ICT leverancier een geavanceerde cloud-gebaseerde telefooncentrale, volledig ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Deze Xelion-telefooncentrale is een uitstekend voorbeeld van efficiëntie, omdat het niet alleen de standaard IP-telefoonfuncties bevat, maar ook naadloze integratie met communicatiekanalen zoals WhatsApp for Business, Webchat en SMS mogelijk maakt. Xelion maakt het mogelijk om diverse communicatiemiddelen te centraliseren in één telefooncentrale, wat de workflow optimaliseert. Dankzij de alles-in-één gebruikerslicentie van Xelion kun je oproepen plaatsen en ontvangen via het apparaat van jouw keuze, wat zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak.

Xelion

Xelion gecertificeerde SIP trunk

Als één van de belangrijkste bouwstenen levert Cloud Distributie via het Cloud Distributie platform FLux door Xelion gecertificeerde SIP Trunks. Bij Cloud Distributie staat gebruiksgemak voorop. Daarom kan je onze SIP Trunk via FLUX beheren en bieden we met OnzeDoorschakeling een webtool om eenvoudig doorschakelingen te realiseren zonder dat je klant toegang tot FLUX nodig hebt.

xelion parkmanager
Xelion

Xelion Parkmanager

Xelion wil dat partners de afgenomen diensten of een nieuwe omgeving makkelijk, snel en zonder admin kennis kunnen beheren. Parkmanager is hierbij het startpunt”. “De nieuwe tussenlaag is gekoppeld aan de multitenant Parkmanager van de distributeur. Die kan zijn dienstverlening aan resellers indien nodig ‘overnemen’ en resellers ontzorgen bij beheertaken. Met Parkmanager bieden we partners meer gemak en keuzevrijheid.”

Xelion

Xelion facturatie

Via onze Cloud Distributie portal Flux kun je eenvoudig bestellen, provisionen en factureren. En je behoud volledig klanteigendom. Standaard draaien we de eerste dinsdag of donderdag van de maand een kostenoverzicht. Die kostenoverzichten kan je als PDF downloaden en sturen naar je klanten met een factuur uit je eigen administratie. Ook heb je de mogelijkheid facturen te sturen direct vanuit ons Cloud Distributie platform FLux. Jij kunt zelf je marge en de prijs bepalen voor elke dienst in FLux.
Xelion

Xelion vast mobiel

Xelion heeft als eerste in de markt een mobiele app ontwikkeld die het mogelijk maakt om netwerk-onafhankelijk je mobiele telefoon te integreren met de telefooncentrale van Xelion. Daarvoor heb je geen Wifi of 4G nodig. Overal waar GSM dekking is werkt de Xelion App. Naast de Xelion app kan je via Cloud Distributie ook native vast mobiel aanbieden via het netwerk van Odido. Cloud Distributie introduceerde daarom de ‘Smart SIM-card’ met vast-mobiel integratie. Deze biedt de volledige functionaliteit van de Xelion telefooncentrale, houdt rekening met BYOD-beleid en faciliteert zowel zakelijke als privégesprekken, gescheiden op één sim. En dat alles in combinatie met sms en internetten.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?