In de moderne zakelijke wereld draait alles om klanttevredenheid en het leveren van uitstekende klantenservice. Customer Relationship Management (CRM) is een essentieel instrument geworden voor bedrijven om klantgegevens te beheren, interacties te volgen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Tegelijkertijd heeft Voice over Internet Protocol (VoIP) de manier waarop we communiceren getransformeerd door spraak- en telefoonoplossingen te bieden via internet. Een van de meest krachtige combinaties is de integratie van CRM met VoIP, en in dit artikel zullen we ons richten op de voordelen van het integreren van CRM met VoIPCube.

Verbeterde klantinformatie met VoIPCube:

Wanneer u uw CRM-systeem integreert met VoIPCube, profiteert u van een naadloze stroom van klantinformatie. Wanneer een klant belt, kan VoIPCube automatisch de klantgegevens ophalen en deze weergeven op het scherm van de medewerker voordat de oproep wordt beantwoord. Dit stelt uw medewerkers in staat om gepersonaliseerde en efficiënte service te bieden, omdat ze direct toegang hebben tot relevante informatie, zoals eerdere aankopen, eerdere interacties en eventuele openstaande problemen. Door klantgegevens binnen handbereik te hebben, kunt u de klantenservice verbeteren en de algehele tevredenheid van uw klanten vergroten.

Geoptimaliseerde communicatie met VoIPCube:

Met de integratie van CRM en VoIPCube kunt u de communicatie met uw klanten stroomlijnen en vereenvoudigen. U kunt oproepen rechtstreeks vanuit uw CRM-systeem initiëren en ontvangen, waardoor het onnodig schakelen tussen verschillende applicaties wordt geëlimineerd. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten. Bovendien kunt u met VoIPCube gespreksnotities en opnames direct koppelen aan de bijbehorende klantinformatie in uw CRM, waardoor alle interacties met klanten op één centrale locatie worden opgeslagen. Dit zorgt voor een beter overzicht en maakt het gemakkelijker om follow-upacties uit te voeren.

Geautomatiseerde workflows met VoIPCube:

CRM-integratie met VoIPCube opent de deur naar geautomatiseerde workflows en efficiëntieverbeteringen. U kunt regels instellen in uw CRM-systeem op basis van specifieke oproepcriteria. Bijvoorbeeld, als een bestaande klant belt, kunt u een pop-upscherm laten verschijnen met relevante gegevens, zodat uw medewerkers snel kunnen reageren. Bovendien kunt u automatisch taken toewijzen aan teamleden op basis van de aard van het gesprek. Als een klant bijvoorbeeld een probleem meldt, kan er automatisch een taak worden aangemaakt voor de juiste afdeling of medewerker om het probleem op te lossen.

Integreer 3CX of UCaaS met meer dan 60 CRM- en ERP pakketten en vergroot je efficiëntie.

 

 

 

VoipCube CRM intergratie