‘In de cloud maak je de volgende stap zonder hoge investeringen’ ‘Het beheren van de diensten is een toegevoegde waarde van partners’

Parkmanager voor partners

 

Het beheer van diensten die klanten gebruiken, is van belangrijke toegevoegde waarde die partners kunnen, of moeten, aanbieden. Integraties zijn complex en klanten zijn afhankelijk van dienstverleners. Dat vergroot de waarde van beheer voor ITresellers. Xelion 8 biedt met Parkmanager tooling waarmee distributeurs (meerdere) tenants van partners kunnen clusteren en beheren.

Nu is er ook een versie van Parkmanager voor resellers. Met deze versie van Parkmanager kunnen partners vanuit de beheeromgeving alle infrastructuur, apparatuur en gebruikers van klanten inrichten en beheren. En ze hebben de accounts en diensten die klanten afnemen inzichtelijk in één overzicht. Alle acties worden gelogd, dus kan Xelion indien nodig helpen. Xelion wil dat partners de afgenomen diensten of een nieuwe omgeving makkelijk, snel en zonder admin kennis kunnen beheren. Parkmanager is hierbij het startpunt”. “De nieuwe tussenlaag is gekoppeld aan de multitenant Parkmanager van de distributeur. Die kan zijn dienstverlening aan resellers indien nodig ‘overnemen’ en resellers ontzorgen bij beheertaken. Met Parkmanager bieden we partners meer gemak en keuzevrijheid.”

Benieuwd naar de mogelijkheden van Xelion 8 voor IT- of telecomresellers?

Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie en cloud diensten kan zijn. Jij bepaalt zelf welke merken je gebruikt, welke prijzen je vraagt en hoeveel vrijheid je klanten binnen je eigen platform krijgen. De dienstverlening is daarnaast op elk moment uitbreidbaar én opzegbaar. Schrijf je in via de inschrijfbutton.