Sinterklaas verlengt internet acties!

Op connectiviteit hebben heeft de Sint de volgende promoties van KPN, Eurofiber, Ziggo en Odido verlengd t/m 28-12-2020

KPN Promotie Q4 2023!

KPN heeft voor Q4 2023  3 verschillende promoties die we kunnen aanbieden:

  1. 1 Gbps voor de prijs van 500Mbps. Dit geldt voor alle KPN WEAS levergebieden en is van toepassing op zowel Onnet, Nearnet en Offnet locaties.
  2. KPN WEAS B- en C-gebieden worden tijdelijk aangeboden voor de prijs van een A-gebied. Dit geldt voor verbindingen met een snelheid van 100/200 en 500Mbps en is van toepassing op zowel Onnet, Nearnet en Offnet locaties.
  3. KPN WEAS Onnet (NLS1, NLS2 en NLS3) én Nearnet verbindingen worden nu tijdelijk nóg scherper aangeboden. Aansluitkosten (€1.076,25) worden dit kwartaal gratis aangeboden.

Heb je nu KPN bij een andere leverancier en wil je gebruik maken van het stabiele netwerk van Cloud Distributie? Dan biedt KPN de mogelijkheid om tegen dezelfde lage kosten over te stappen. Via het KPN migratieproces kunnen wij je snel (met minimale downtime) gebruik laten maken van onze dienstverlening.

Spelregels:

  • Promotie verlengd en uitgebreid en loopt tot uiterlijk 28 december 2023.
  • Het adres is een Onnet of Nearnet locatie (postcode check is leidend).
  • Offnet en maatwerkverbindingen komen niet in aanmerking voor de actie voor de lage aansluitkosten.
  • B/C-gebied voor de prijs van A, en 1Gbps voor de prijs van 500Mbps geldt óók voor Offnet locaties.
  • De order moet worden ingelegd binnen de gestelde actieperiode.
  • De acties zijn enkel geldig voor orders met een looptijd van 36 maanden en is enkel van toepassing op nieuwe orders en contractverlengingen.
  • Het adres is een Onnet of Nearnet locatie (postcode check is leidend).
  • Offnet en maatwerkverbindingen komen niet in aanmerking voor de actie.
  • De order moet worden ingelegd binnen de gestelde actieperiode.
  • De actie is enkel geldig voor orders met een looptijd van 36 maanden.
  • De actie is enkel van toepassing op nieuwe orders. Mutaties, contractverleningen en contractovernames waarbij de verbinding al via Flux zijn ingekocht bij KPN Wholesale zijn uitgesloten.

Eurofiber Promotie.

Per 1 februari heeft Eurofiber haar assortiment gewijzigd. Dit betekent dat je Eurofiber 200Mbit, 500Mbit of 1Gbit voor een zeer scherpe prijs kan aanschaffen. 100Mbit is End of Sale en niet meer te bestellen als primaire EVC.

Als klap op de vuurpijl betaal je daarnaast géén aansluitkosten. Deze promotie geldt voor nieuwe contracten met een looptijd van zowel 12 als 36 maanden

Ziggo Promotie. 

Vanaf 1 oktober heeft Ziggo haar glasvezelaanbod permanent aangepast. Dit betekent dat je vanaf nu 100, 200, 500 en 1000Mbps tegen een zeer scherpe prijs via Flux kan afnemen. Tevens vervallen de eenmalige kosten voor contracten met 36 maanden. Voor contracten met een looptijd van 12 maanden zijn eveneens de eenmalige kosten fors gedaald. Vanaf nu zijn er ook geen promoties meer beschikbaar voor Ziggo.

Odido Promotie.

Per Vanaf 1 april heeft Odido Business haar glasvezelaanbod permanent aangepast. Op Odido Business eigen footprint (1-Onnet, 2-Nearnet en 3-Nearnet) heeft Odido Business standaard geen aansluitkosten meer op 36 maanden. Voor contracten met een looptijd van 12 maanden betaal je maar €500,00 eenmalig). Daarnaast zijn de maandelijkse tarieven flink verlaagd. Dit betekent dat je vanaf nu heel voordelig een Odido Business glasvezelverbinding op de kop kan tikken. Vanaf nu zijn er ook geen promoties meer beschikbaar.

Spelregels:

  • De actieperiode is verlengd t/m 28 december 2023.
  • Het adres is een Onnet of Nearnet locatie (postcode check is leidend).
  • Offnet en maatwerkverbindingen komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • De promotie is geldig op verbindingen met een looptijd van 12 of 36 maanden.
  • De actie is enkel van toepassing op nieuwe orders. Mutaties, contractverleningen en contractovernames waarbij de verbinding al via Flux zijn ingekocht zijn uitgesloten.