Cloud Distributie, een toonaangevende speler in de cloud communicatie markt, heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door de allereerste Dstny Premium Partner te worden. Deze prestigieuze benoeming bevestigt de uitzonderlijke expertise en toewijding van Cloud Distributie op het gebied van de geavanceerde cloud technologieën van Dstny.

De samenwerking tussen Cloud Distributie en Dstny begon met een gedeelde visie om lokale ICT partijen meer omzet en marge te laten maken op telecom en cloud diensten middels gezamenlijke inkoop. Cloud Distributie is gebaseerd op een “ICT dientsverlener eerst” model, de ICT dienstverlener is de trusted advisor voor netwerken, telefonie en applicaties. Leden maken direct gebruik van wholesale inkoop tarieven. Leden bepalen zelf de marge en bieden real time telecom en cloud diensten aan van Dstny, KPN, Eurofiber, Ziggo zakelijk, Odido Business, 3CX, Xelion en vele andere diensten.

Als Dstny Premium Partner heeft Cloud Distributie toegang tot een breder scala aan diensten, trainingen en resources die kunnen worden ingezet om die belofte nog meer waar te maken. Dit omvat innovatieve telefonie oplossingen zoals Dstny UCaas en Odido vast mobiel, integratie met CRM/ERP pakketten en 24/7 ondersteuning.

De benoeming tot Dstny Premium Partner is niet alleen een erkenning van de technische bekwaamheid van Cloud Distributie, maar ook een bevestiging van de inzet voor klanttevredenheid en vermogen om oplossingen te leveren die lokale ICT partijen in staat stellen om concurrentievoordeel te behalen.

Partners van Cloud Distributie kunnen nu profiteren van een nog diepere integratie met Dstny’s uitgebreide cloud portfolio, wat resulteert in snellere implementaties, verbeterde prestaties en kosteneffectieve oplossingen.

Met deze nieuwe status als Dstny Premium Partner is Cloud Distributie goed gepositioneerd om de volgende generatie cloudoplossingen te leveren die bedrijven nodig hebben om te gedijen in een snel veranderend technologisch landschap. De toewijding aan klantgerichtheid zet de toon voor een veelbelovende toekomst in de cloud communicatie markt.