Dstny UCaaS

Telefooncentrale per gebruiker!

Zoals je weet, is Dstny UCaaS een belangrijke stap en een waardevolle aanvulling op ons product portfolio. Dstny UCaaS (Unified Communications as a Service) is hét nieuwe Business Communications platform. In een markt die overloopt van featuresstapeling, onduidelijke tariefplannen en complexe implementaties bieden wij een oplossing met een heldere structuur, die eenvoudig te gebruiken én beheren is, goed samenwerkt met andere diensten en altijd gebaseerd is op het mobile-first principe.

In de nabije toekomst zullen we nog meer informatie gaan delen over Dstny UCaaS. 

UCaaS onbeperkt bellen met @Work sim

Dstny UCaaS onbeperkt bellen met T-Mobile @Work

Cloud Distributie biedt ook onbeperkt bellen (nationaal én internationaal EU en VS) door een Unlimited @Work abonnement te koppelen aan de Dstny UCaaS user. Naast vele andere VastMobiel Integratie voordelen gaan via deze manier alle gesprekken via het T-Mobile netwerk en zijn belkosten afgedekt, ook bij een eventueel vast toestel.
 
Complete telefooncentrale + Sim + Onbeperkt bellen in EU en VS!
  • Complete hosted UCaaS centrale + trunk
  • Basis gebruiker met Call recording
  • @Work Unlimited Sim met onbeperkt bellen EU en VS
  • Vast-mobiel Integratie is standaard
  • Uitbellen met je vaste nummer via de native dialer iphone/Android

Meer dan een telefooncentrale

In Communicatie komen spraak, analyses, serviceverlening en integraties van Teams, CRM en T-Mobile @Work voor de klant samen. Om dit optimaal aan te kunnen bieden is het platform ‘As a Service’ wat aangeeft dat Dstny UCaaS volledig in eigen beheer heeft en zo de ontwikkeling en investeringen volledig kan richten op de behoeftes van eindgebruikers. We zorgen daarbij dat het platform altijd up&running is en voorzien van de laatste softwareversies. Zo hebben partners alle ruimte om zich te richten op het aanbieden van deze competitieve dienst die klaar is voor de toekomst. Easy to use, easy to sell.

Aanmelden