3CX is een telefooncentrale ontwikkeld met het oog op gemak. Gemak voor resellers, gemak voor beheerders en gemak voor eindgebruikers. Maar hoe intuïtief en gebruiksvriendelijk een systeem of applicatie ook is, een beetje hulp bij het eerste gebruik kan geen kwaad! Daarom hebben we een beknopte handleiding voor eindgebruikers samengesteld over de basisbeginselen van de 3CX-apps en de webclient.

Deze 3CX cheat sheet bevat informatie over de volgende onderwerpen: de apps downloaden, extensies provisioneren, de webclient openen, 3CX gebruiken in combinatie met een vaste lijn, gespreksbeheer, voicemail, webconferenties en meer. Alles wat de gemiddelde gebruiker moet weten om in een paar simpele stappen aan de slag te gaan met 3CX. Voor beheerders is dit document een handige bron waarmee zij eindgebruikers kunnen informeren over hun nieuwe telefooncentrale zonder dat ze contact met u hoeven op te nemen voor support.

Gebruikers lezen hoe zij het volgende kunnen doen:

  • Bellen, gebeld worden en doorverbinden
  • Status beheren
  • Chat starten
  • De Click2Call-extensie gebruiken
  • Een voicemailbegroeting instellen
  • Voicemails beluisteren
  • Een webconferentie opzetten

De gebruikershandleiding is online en in printversie beschikbaar voor u om te delen met uw klanten/werknemers.