Vast op mobiel

Met Zakelijk Vast op Mobiel (VaMo): lever jij een vast nummer op de mobiele telefoon, ben jij klanteigenaar en factureer jij zelf je eigen klanten.

Met deze vast-­mobiel­ integratie wordt je mobiele toestel verbonden met de telefooncentrale van het kantoor. Door de integratie van het vaste met het mobiele telefoonnetwerk van Odido bent je altijd bereikbaar. Overal bellen en gebeld worden en toegang tot de zakelijke telefonie zoals je gewend bent: op kantoor, thuis, onderweg of op zakenreis.

Vast op mobiel integratie met Odido

Door een unieke samenwerking met Odido zakelijk en het Dstny UCaaS platform krijgen jouw klanten volledige vrijheid en worden ze overal bereikbaar op elk apparaat. Zelfs onbeperkt bellen in de EU zonder extra kosten voor de vast-mobiel integratie is mogelijk met Odido Wholesale.

Zakelijk Vast op Mobiel Odido Business

 • Altijd en overal bereikbaar, met een zakelijk vast nummer op je mobiele telefoon.
 • Nummerweergave bij uitbellen en persoonlijke beschikbaarheid.
 • Complete telefooncentrale in je broekzak

Handige functies Zakelijk Vast op Mobiel.

 • Met een vast nummer bellen en gebeld worden op je mobiele telefoon;
 • Niet via een app, maar via de native dailer;
 • Heet een beller welkom met een eigen welkomsbericht.

Complete telefooncentrale in je broekzak

 • Bereikbaar met meerdere collega’s onder 1 vast nummer;
 • Verbind een gesprek door naar een collega;
 • Stel in op welke dagen en tijden een belgroep beschikbaar is;
 • Belangrijke contacten staan in het bedrijfstelefoonboek;
 • Ontvang voicemails als bijlage via e-mail.
Odido

Odido vast op mobiel

Bereikbaar zijn op een vast nummer. En met je mobiel opnemen? Kan gewoon met het Odido portfolio. Dit geeft uw klanten de connectiviteit die nodig is om werknemers echte mobiliteit te bieden. Zonder dit zouden uw vaste nummer en uw mobiele nummer twee stand-alone verbindingen zijn. Mensen die naar je mobiele telefoon bellen, zullen niet weten dat je misschien bezig bent met een ander gesprek op je vaste nummer, of andersom. Met Vast op mobiel kunt u zowel een mobiel nummer als een vast nummer tegelijk op de UCaaS centrale aansluiten. Ze zullen allebei overgaan, ongeacht welk nummer werd gebeld, en beiden zullen weten wat uw werkelijke lijnstatus en aanwezigheid is.

Odido

Odido Hello Business bestel je in Flux!

FLUX biedt de mogelijkheid om Odido zakelijk SIM-Only en Data SIM-Only abonnementen aan te vragen voor je klanten. Ook de eindklant facturatie is volledig opgenomen in Flux. Ook is er de mogelijkheid simkaarten op voorraad te krijgen. Cloud Distributie is met Odido een strategisch partnership aangegaan en Hello Business op maat is slechts het begin.

Dstny UCaaS

Vast op mobiel per gebruiker met uCaaS

Het unieke Het unieke Dstny Unified communications as a service platform wordt al sinds 2006 ontwikkeld (Telepo) en bevat alle mogelijke telefonie toepassingen en CRM integraties waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Vast op mobiel met Odido, gewoon bellen met een vast toestel of via Microsoft Teams. Dstny UCaaS heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent. Dstny UCaaS betaal je per gebruiker en is ideaal als telefoon centrale voor mobiel.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?