Hoe het anders kan….

Cloud Distributie is opgezet door een inkooporganisatie,  welke het inkoopvolume van ICT bedrijven bundelt. Met het gebundelde inkoopvolume heeft Cloud Distributie met leveranciers scherpe afspraken kunnen maken.   Het doel is: ‘meer winst voor lokale ICT partijen door bundeling inkoopvolume’. Hierbij werken drie partijen samen:

  • Portal en billing platform leveranciers
  • Telecom en Cloud leveranciers
  • ICT Inkoop Combinatie

Jij kiest zelf de leveranciers welke interessant zijn en er zijn geen verplichtingen. De geselecteerde leveranciers geven goede service, scherpe prijzen en vaak extra’s zoals een inkoopbonus of een gratis certificering traject. Ook voor uw ICT bedrijf is er meer winst door bundeling inkoopvolume

Eén overzichtelijke factuur voor vast bellen, mobiel en cloud diensten.

Aan het eind van de maand volgt één overzichtelijke factuur die jij rechtstreeks kan versturen aan jouw klanten vanuit het systeem, in jouw huisstijl en met jouw logo. Jij geeft door hoeveel marge jij wilt maken, wij regelen de rest. Kortom, Cloud Distributie neemt alle regelwerk en gedoe uit handen, zodat jij je kunt richten op het IT en bereikbaarheidsplan voor de specifieke situatie van jouw klanten.

En nog een voordeel, je kan gratis instappen en gebruik maken van onze diensten met het Basic abonnement, je hebt direct lage inkoopprijzen en geen maandelijkse kosten. Je kan dus rustig groeien naar ons Premium lidmaatschap.

Met ons Premium *lidmaatschap betaal je maandelijks een vast bedrag waarmee je het recht hebt onze producten voor kostprijs aan te schaffen, en directe support van onze leveranciers. Geen extra marges of verborgen kosten op onze producten dus! Op deze manier kan je meekomen met de grote aanbieders in de markt of natuurlijk je eigen marge vergroten.

 

aanmelden

Ik help lokale telecom en ICT partijen meer omzet en marge te maken op cloud en telecom diensten. Wil jij dat ook? Neem dan contact met mij op.