Dag 6: Diensten opleveren in Flux

We gaan de diensten opleveren in de Cloud Distributie portal Flux. Het is tijd voor de zesde stap voor het lanceren van jouw telecom merk.

Stap voor stap gaan wij je hierbij helpen.

De afgelopen dagen heb je de bel- en servicetarieven bepaalt, de klantomgeving aangemaakt en een offerte gemaakt. Het bestellen en opleveren van deze diensten is nu net zo eenvoudig als de offerte.

Flux is….

Een 3CX hosted centrale opleveren met 10 telefoonnummers

Waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan. In het online Cloud Distributie platform Flux kan je niet alleen telecom oplossingen opleveren, beheren en factureren. Je kan Flux ook gebruiken om de diensten te bestellen en op te leveren.

In de video uitleg laten wij zien hoe je een Hosted 3CX centrale oplevert met de volgende artikelen;

  • Een 3CX hosted telefooncentrale inclusief trunk, IP adres en DNS
  • 10 telefoonnummers.
  • Een Vast Mobiel SIMkaart
Flux is….

Nalezen in de Cloud Distributie kennisbank

Wij en onze partners delen onze kennis graag. Alle onderwerpen worden ook in onze Flux handleiding behandeld echter worden ze in onze kennisbank groter doorgelicht. Over diensten opleveren en bestellen kan je in de kennisbank de volgende artikelen vinden. Klik op de link;

Genoeg mogelijkheden en diensten om ook jouw klanten van dienst te zijn. Alle diensten kan je leveren met het meest eenvoudige Cloud Distributie platform Flux. Verhuis telefoon nummers, bestel nieuwe 085, mobiele 06 of regionale nummers. Lever een SIP trunk op of een hosted telefoon centrale van bijvoorbeeld 3CX, Xelion, Unify of Avaya. Zoek de snelste internetverbinding voor je klant op de netwerken van KPN, Tele2, Eurofiber en Ziggo.

Dat was het voor vandaag. Dit was de zesde dag in een reeks van 7. Morgen gaan we de facturatie instellen.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?