Hoe eenvoudig kan telecom inkopen zijn

Clouddiensten veranderen de wereld. Het leven wordt een stuk eenvoudiger voor de meeste organisaties en hun eindgebruikers. Om alle betrokken partijen – onze partners en vendoren – te helpen, introduceerden we het meest eenvoudige Cloud distributie platform.

Als Business Partner van Cloud Distributie profiteer je van vele voordelen, zoals:

  • Je krijgt beschikking over het meest eenvoudige Cloud Distributie Portal waarbij eenvoud, gemak en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Het volgen van verplichte trainingen is dus niet nodig!
  • Ongekende service voor jou en jouw klanten; samen gaan wij voor iedere klant en je hebt altijd direct een medewerker aan de lijn die jou helpt.
  • Je betaalt geen maandelijkse contributie om cloud telefonie te mogen verkopen, je kunt dus direct aan de slag!
  • Je hebt totale vrijheid. Er is geen sprake van commitment en er zijn geen aparte partnerafspraken.
  • Jij bent klanteigenaar. Jij bepaalt je prijzen en tarieven, jij bepaalt je marge, jij factureert zelf en bepaalt indien gewenst je eigen merk.
  • Jij kunt het ook, met de kracht van A-merk telefoon centrales als 3CX, Xelion of Mitel Telepo.

Het toevoegen van een leverancier is nog nooit zo eenvoudig geweest…


Integreer en bundel de diensten, in je eigen look-and-feel, provision ze in real-time, factureer eind-klanten, en lever jouw complete communicatie en werkplek oplossingen. Allemaal in één platform. Jij bepaalt de prijs. Koop diensten tegen groothandelsprijzen, voeg je eigen diensten toe en bepaal zelf je marge en de prijs.
Probeer het nu