Hosted 3CX, de meest eenvoudige hosted PBX, van vandaag!

Een 3CX hosted telefooncentrale inclusief trunk zonder gedoe, waarbij je zelf de controle houdt. De meeste gehoste telefooncentrales vergen nogal wat kennis om op te starten. Wij doen dat anders. Host bij ons en wij dragen zorg voor de basis installatie van 3CX en de configuratie van de trunk. Jij kan direct beginnen met het aanmaken van de gebruikers en bijvoorbeeld een digitale receptioniste. Bovendien koop je de gehoste 3CX telefooncentrale inclusief trunk in voor maar een fractie van de prijs van vergelijkbare oplossingen.

Bij de hosted 3CX centrales betaal je tevens de 3CX licenties per maand ipv per jaar.

Hosted 3CX met de flexibiliteit van een maandelijks licentie model

Door middel van onze Smart Wizard in de Cloud Distributie portal FLUX, kan eenvoudig gekozen worden voor de juiste bundel. Kies het aantal gebruikers en de functionaliteiten die benodigd zijn en wij geven automatisch een advies over de te kiezen bundel. Liever zelf de bundel kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Na het kiezen van de bundel kun je je eigen subdomein kiezen zodat jouw bedrijfsnaam of die van de klant herkenbaar in de adresbalk staat.

Als partner heb je nu de keuze uit maar liefst 31 verschillende smaken. Naast de Pro-licentie is ook de Enterprise-versie via FLUX te bestellen met de keuze uit minimaal 4 tot maximaal 1024 gelijktijdige spraak-kanalen (of iets wat daar tussenin zit). Dit alles met een eigen uniek IP-adres, SIP-trunk en hosting inclusief.

Bij de hosted 3CX centrales betaal je tevens de 3CX licenties per maand ipv per jaar zoals bij veel anderen. Zo is 3CX al leverbaar voor € 1,80 per gebruiker per maand (prijsvoorbeeld op basis van 16 gebruikers en 3cx Pro 4).

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?