Keuzevrijheid in diensten

Dankzij A-merk Cloud telefonie oplossingen zoals 3CX, Xelion, Avaya iPO en Unify OpenScape Business die we aanvullen met diensten zoals Vast Mobiel, SIP trunk en breedband, ben je verzekerd van de best passende oplossingen voor jouw klanten.

3CX

De communicatie van de toekomst vandaag

3CX wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen.

Lees meer
Xelion

De complete VoIP telefoon centrale

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede oplossing voor VoIP telefonie biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat.

Lees meer
VaMO

De Cloud centrale ontmoet mobiel

Vast Mobiel was nog nooit zo snel, helder, betaalbaar én makkelijk! Kant-en-klare oplossingen die zorgen voor een naadloze service. Jouw Vast Mobiel oplossing werkt op iedere telefoon centrale!

Lees meer
FIBER

Whitelabel zakelijk internet

Lever zakelijk internet door heel Nederland en maak gebruik van de netwerken van ondermeer KPN, Ziggo zakelijk, Tele2 en Eurofiber. Lever Glasvezel, FTTO, BVDSL en VDSL onder eigen label

Lees meer

Het meest eenvoudige Cloud Distributie platform

Scoor met telecom diensten in de Cloud

TELECOM

3CX per gebruiker
3CX VPS
Xelion Multi Tenant
SIP Trunks
Telefoonnummers

GRATIS ACCOUNT

INTERNET

ADSL
Bonded VDSL
Glasvezel Fiber
Radio
4G backup

GRATIS ACCOUNT

PORTAAL

Real time levering
Configuratie
Beveiliging
Facturatie
Live overzicht

LEES MEER
Biedt A-merk telefoon centrales, keuzevrijheid in PBX oplossingen.

Cloud PBX hosting

Het cloudplatform is gebouwd met de nieuwste technologieën en biedt  de snelste levering. Hierdoor kunnen we de meest geavanceerde applicaties hosten, ook jullie eigen communicatieoplossing, elk moment van de dag.

GRATIS ACCOUNT
Koop beltarieven in tegen groothandelsprijzen en bepaal zelf je marge en de prijs.

Bepaal je eigen beltarieven

We bieden jou de mogelijkheid om zelf te kiezen welke beltarieven je wil aanbieden. Per bestemming, en zelfs per klant kun je bepalen welke tarieven er gelden. Zo kun je de tarieven samenstellen die het beste past bij jouw klant.

GRATIS ACCOUNT
Eindklanten willen vast-mobiel maar hebben geen idee van de mogelijkheden

Vast Mobiel

Met écht toegevoegde waarde. Koppel de SIM-kaart aan elke willekeurige centrale. Kies onbeperkt bellen in Europa. Zo integreer jij de mobiele telefonie met vaste telefonie, en zelfs met Office 365..

GRATIS ACCOUNT