Dag 4: De klantomgeving in Flux inrichten

Alweer de 4e dag van de 7! Het is tijd om de klantomgeving in te richten in jouw Cloud Distributie omgeving. We gaan in 7 dagen je eerste telefoon centrale opleveren.

Stap voor stap gaan wij je hierbij helpen.

Met de Cloud Distributie omgeving FLUX start je binnen enkele minuten je eigen telco. Verhuis telefoon nummers, bestel nieuwe 085, mobiele 06 of regionale nummers. Lever een SIP trunk op of een hosted telefoon centrale van bijvoorbeeld 3CX, Xelion, Dstny UCaaS. Zoek de snelste internetverbinding voor je klant op de netwerken van KPN, Odido, Eurofiber, Glaspoort en Ziggo.

Flux is….

Klantomgeving inrichten

Stel in FLUX voor jouw klant de diensten samen uit het uitgebreide portfolio. Verzorg levering, beheer en facturatie vanuit 1 omgeving zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op de klantrelatie. In de kennisbank kan je de handleiding vinden hoe je de klantomgeving in kan richten of kijk de video hiernaast.

Je klanten kunnen ook via je eigen klantomgeving URL inloggen (bijvoorbeeld portal.resellernaam.nl). Geef real-time inzicht in belverkeer, facturen en diensten.

Flux ….

Security mag geen optie zijn

  • Veel telecombedrijven doen security ‘er maar bij‘ en bij de operators is weinig kennis en kunde over security. Nu zijn de security oplossingen binnen Cloud Distributie ingebouwd in de diensten.

    Om bel fraude via internet te voorkomen maken we gebruik van een aantal instellingen voor de klant. Klik op de afbeelding hiernaast om de security instellingen te lezen.

Dat was het voor vandaag. Dit was de vierde dag in een reeks van 7. Genoeg mogelijkheden en diensten om ook jouw klanten van dienst te zijn. Maar hoe bied je deze diensten aan? Morgen gaan we een 3CX offerte maken voor een klant.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?