Dag 3: Je mobiele propositie bepalen

Het is tijd voor de derde stap voor het lanceren van jouw telecom merk. We gaan vandaag de mobiele propositie bepalen en activeren.

Stap voor stap gaan wij je hierbij helpen.

Als jouw klanten behoefte hebt aan uitgebreide zakelijke functies, zoals onbeperkt bellen of het laten beheren van meerdere gebruikersaccounts en het genereren van rapportages, dan kies je voor Odido Wholesale. Met Odido Wholesale van Cloud Distributie ben jij klanteigenaar en factureer jij zelf je eigen klanten. Daarmee maak jij je mobiele business future proof en creëer je extra meerwaarde voor jouw bedrijf.

Odido is….

Onbeperkt bellen

Bij Odido @Work heb je de keuze uit databundels van 3GB, 9GB, 16GB of Unlimited Zakelijk Internet en krijg je standaard onbeperkt bellen binnen Nederland, de EU en de Verenigde Staten. Ontdek de belangrijkste specificaties van het Odido @Work Sim Only abonnement.

Odido is….

Vast op mobiel integratie

Door een unieke samenwerking met Odido zakelijk krijgen jouw klanten volledige vrijheid en worden ze overal bereikbaar op elk apparaat. Zelfs onbeperkt bellen in de EU zonder extra kosten voor de vast-mobiel integratie is mogelijk met Odido zakelijk in combinatie met Dstny UCaaS.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?