Dag 5: Een offerte maken voor een klant

Het is zover! We gaan een offerte maken. Het is tijd voor de vijfde stap voor het lanceren van jouw telecom merk. We gaan in 7 dagen je eerste telefoon centrale opleveren.

Stap voor stap gaan wij je hierbij helpen.

De afgelopen dagen heb je de bel- en servicetarieven bepaalt en heb je de klantomgeving aangemaakt. Het maken van een offerte is nu net zo eenvoudig als het bestellen van artikelen bij een webshop.

Flux is….

Een telecom offerte maken met 3CX

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan. In het online Cloud Distributie platform Flux kan je niet alleen telecom oplossingen opleveren, beheren en factureren. Maar je kan Flux ook gebruiken om een offerte te maken.

In de video uitleg laten wij zien hoe je tot de onderstaande voorbeeld offerte kan komen in Flux. De offerte is voor een bedrijf met 8 werknemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een 3CX hosted telefooncentrale.
  • 10 telefoonnummers.
  • Een KPN VVDSL 100/30 internetverbinding met router en installatie.
Flux is….

Telefoon nummer verhuizen / porteren

Vrijwel geen enkel bedrijf zit er op te wachten om nieuwe nummers te krijgen als ze zouden overstappen. Met een nummerportering houden je klanten hun vertrouwde nummers en blijven zij dus bereikbaar.

Het porteren van telefoonnummers hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt in de Cloud Distributie omgeving. Neem voordat je een portering aan gaat vragen deze punten nog even door in de kennisbank:

Klik op de link:

  • nummer porteren
  • KPN nummers porteren
  • FAQ porteringen

Dat was het voor vandaag. Dit was de vijfde dag in een reeks van 7. Morgen gaan we de diensten voor de klant opleveren.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?