Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, op zowel technisch als commercieel vlak. Om het kennisniveau van onze partners op peil te brengen (en te houden), bieden wij in samenwerking met onze leveranciers  diverse trainingen aan.

Klik op de training voor meer informatie.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Xelion Technische Introductietraining (Online)

Staalweg 40 Delft, Zuid Holland 2612KK Staalweg 40, Delft, Nederland

Het doel van de training is om deelnemers inzicht te geven in de gebruikers en beheermogelijkheden van Xelion. Het begrijpen van de beheerderinterface en het zelfstandig kunnen configureren van basis functies en nummerplan is het belangrijkste doel van de training.

Gratis

Xelion Introductietraining

Staalweg 40 Delft, Zuid Holland 2612KK Staalweg 40, Delft, Nederland

Tijdens deze dag leer je alle commerciële en technische ins-and-outs van Xelion. Het eerste cloud distributie platform dat al het werk voor je doet. As it should be

Gratis

Xelion Certificeringstraining

Xelion Certificeringstraining, de Technische Certificeringstraining is verplicht voor elke partner die Xelion zelf installeert bij eindklanten. Om te kunnen installeren dient de partner de Technische Certificeringstraining gevolgd te hebben.

€500

Dstny UCaaS Certificering (Unified Communications as a Service)

Destiny 2 Sluitappel 49-51, Sint-Oedenrode, Sluitappel 49-51

DSTNY UCAAS Certificering Ontdek de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen Dstny UCaaS en de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken met onze add-ons zoals VoIPcube en Call2Teams. Met de Dstny UCaaS telefooncentrale Door […]

Gratis

Xelion Commerciële training Advanced (fysiek in Delft)

Staalweg 40 Delft, Zuid Holland 2612KK Staalweg 40, Delft, Nederland

De training is bedoeld voor medewerkers van Xelion Partners die vanuit een commercieel perspectief meer willen weten van de mogelijkheden van Xelion; hierbij moet u specifiek denken aan verkopers consultants, marketeers, productmanagers en vooral accountmanagers.

Gratis