Wij hechten veel waarde aan kennisoverdracht, op zowel technisch als commercieel vlak. Om het kennisniveau van onze partners op peil te brengen (en te houden), bieden wij in samenwerking met onze leveranciers  diverse trainingen aan.

Klik op de training voor meer informatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dstny UCaaS Certificering (Unified Communications as a Service)

februari 8 @ 10:00 - 16:00

Gratis

DSTNY UCAAS ROADSHOW

DATUM: 08-02-2024
LOCATIE: DE EEMLANDHOEVE IN BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Waarom je deze ROADSHOW niet wilt missen:

Ontdek de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen Dstny UCaaS en de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken met onze add-ons zoals VoIPcube en Call2Teams.

  • In zaal 1 (Boerenlounge) gaan we in op Commerciële Kansen: Ontdek hoe Dstny UCaaS jou kan helpen nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantrelaties te verdiepen door hen te voorzien van geavanceerde communicatieoplossingen.
  • In zaal 2 ( Bisschopszaal ) Praktische Demonstraties: Ervaar een live hands-on demonstratie van Dstny UCaaS en begrijp hoe deze oplossing kan worden ingezet en aan de unieke behoeften van je klant kan voldoen. Je zit zelf aan de knoppen en na deze sessie ben je ook Dstny UCaaS Gecertificeerd. 

We bieden mogelijkheden in de ochtend (10:00 – 12:00) en in de middag (14:00 – 16:00) aan. Let wel: er is een beperkte beschikbaarheid per tijdslot.

Graag zien we je daar!

Inschrijven

Locatie

Boerenlounge: Commerciële Kansen
Bisschopsweg 7
Bunschoten-Spakenburg, 3752 LK Nederland