Welkom bij Cloud Distributie.

FLUX clouddistributieplatform

FLUX is jouw online cloud distributie platform waarmee jij volledig zelfstandig de meest geavanceerde cloud en telecom oplossingen kan opleveren, beheren en factureren.

Wij maken momenteel jouw persoonlijke Cloud Distributie omgeving aan.

Binnen 24 uur zal je de inlog voor je account op de mail ontvangen.

Wij bieden de diensten aan in verschillende abonnementsvormen, wat zijn nu de verschillen?

Je stapt gratis in en kan gebruik maken van onze diensten, je hebt direct lage inkoopprijzen en geen maandelijkse kosten. Bij Euro 500 inkoop is het interessant om over te stappen naar het Premium abonnement waardoor je inkoopprijzen nog verder omlaag gaan. Maar dat hoeft natuurlijk niet, je kan ook gratis gebruik blijven maken van alle diensten.

Premium geeft je het recht onze producten voor kostprijs aan te schaffen. Geen extra marges of verborgen kosten op onze producten dus! Op deze manier kan je meekomen met de grote aanbieders in de markt of natuurlijk je eigen marge vergroten.

Waar kan ik inloggen

De inlog van je eigen Cloud Distributie omgeving kan je in het menu vinden op onze website (INLOGGEN). Ook kan je direct naar de link http://fluxcloud.nl/ Jouw klanten kunnen ook inloggen op een veilige https://mijn.jouwsite.nl zodat alle communicatie versleuteld en beveiligd is.

Waar kan ik de Flux handleiding vinden

Een volledige handleiding van de Cloud Distributie omgeving kan je vinden op onze Support omgeving die je in het bovenstaande menu kan vinden. Maak daar ook een account aan. De handleiding kan je vinden door te zoeken op Handleiding Cloud Distributie portal FLUX

Hoe werkt de support

Cloud Distributie biedt je in samenwerking met haar leveranciers volledige support op commercieel én operationeel gebied, zodat jij kwaliteit kunt leveren aan je klanten. Wij verzorgen certificering, het afhandelen van de support tussen jouw en de leveranciers, én helpen jou je administratie overzichtelijk te houden. Als Premium partner geniet je bovendien ook nog een 24/7 directe support van onze leveranciers.

Flux is….

Eenvoudig te gebruiken

Simpele interfaces en automatisering maken FLUX eenvoudig in gebruik voor iedereen; van de verkoopafdeling tot product marketing.

Flux is….

Keuzevrijheid in oplossingen

Bied oplossingen van verschillende vendoren zoals 3CX, Xelion, KPN, Ziggo, Eurofiber, Odido, Dstny UCaaS en vele andere. Kies zelf welke vendor of dienst je wilt leveren.

Flux is….

White label diensten leveren

Als je wederverkoopt aan partners of toestaat dat je eindklanten FLUX gebruiken, dan wil je wel FLUX personaliseren met je eigen logo en andere gegevens.

Flux is….

Zelf prijzen bepalen

We bieden de meeste diensten tegen groothandelprijzen, je kunt zelf je marge en de prijs bepalen voor elke dienst in FLUX.

Flux is….

Voldoen aan wet- en regelgeving

Sommige diensten moeten voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Door gebruik van FLUX zorg je er voor dat jouw diensten daaraan voldoen.

Flux is….

Realtime levering

Wij vinden dat je niet hoeft te wachten op de levering en set-up van diensten. Ook jouw klanten niet. Door de real-time levering en beheer kun je je richten op jouw klanten.

Nu beginnen

Ben jij klaar om telecom diensten te gaan leveren?