Wat is Cloud Distributie?

Cloud Distributie is een makkelijk te gebruiken webportal voor real time beheer van telefonie en cloud applicaties. De portal is ontwikkeld voor ICT dienstverleners, die onder eigen merknaam, telefonie en cloud diensten willen leveren en hun eigen marge willen bepalen.

Wat kan Cloud Distributie?

Cloud Distributie maakt van u een operator. U bent de KPN van uw klant. De portal zorgt voor centraal beheer van telefonie, cloud applicaties, maandelijkse facturatie en meer…Meer informatie? of nieuwsgierig naar uw inkoop tarieven voor telefonie?  Vraag nu de inkooptarieven aan voor telefonie en zie welk gemak en marge Cloud Distributie kan bieden.

Wat maakt Cloud Distributie anders?

Cloud Distributie is anders. Wij bieden operator (distributie) tarieven. Cloud Distributie is gebaseerd op een “ICT dientsverlener eerst” model, u bent de trusted advisor voor netwerken, telefonie en applicaties. Maakt nu direct gebruik van  wholesale inkoop tarieven. Bepaal zelf de marge en bied real time telefonie diensten aan zoals 3CX, Avaya, Xelion, Mitel en vele andere merken.