Unify bied haar zakelijke UC-oplossingen zoals de OpenScape Business S ook in een pay per use-model.

De licenties zijn per maand flexibel in te zetten zodat bedrijven alleen betalen voor wat zij daadwerkelijke verbruiken

Een belangrijk voordeel van betalen via een pay per use- model is dat eindgebruikers eenvoudig functionaliteit (tijdelijk) kunnen op- of afschalen. Voor partners betekent dit dat ze eenvoudiger kunnen inspelen op de behoeftes van organisaties. Kosten zijn beter beheersbaar en bedrijven betalen per gebruiker. Ook spreekt een overzichtelijk maandtarief veel ondernemers aan.

Bij Cloud Distributie is de UC-oplossing van Unify binnen seconden geleverd aan de eindklant tegen de laagste prijs in de markt.

Wil jij ook weer zelf de controle hebben over de telecommunicatie van je klanten? Meegaan met deze Unify evolutie, sluit je dan aan bij ons initiatief en ga aan de slag met clouddistributie.nl en neem weer zelf het heft in handen.
Bij Cloud Distributie breng je met een simpele muisklik een telefoon centrale online voor je klant. In de portal bieden wij hosted telefoon centrales van o.a. 3CX, Xelion en Unify en op korte termijn ook Mitel en Skype for Business pstn, de keuze is aan u! De centrale (pbx), trunk en het telefoonnummer worden volledig geautomatiseerd opgeleverd.

Integreer eenvoudig Salesforce, Microsoft Outlook, Office 365, SugarCRM, Google Contacts, Exact Online, Afas en vele anderen.

unify_cloud