Hoe richt je een eigen Cloud Marketplace in met klantenomgeving?

Benut jij je website optimaal? Kunnen klanten zelf een Office 365 licentie bestellen op jouw website? Cloud Distributie kan je helpen om je website efficiënter en rendabel te maken met je eigen Cloud Marketplace.

Via het Cloud Distributie platform open je een eigen Cloud Marketplace, die geheel anders is dan wat je tot nog toe gezien hebt. Een uniek Cloud platform inclusief een klanten omgeving en eindgebruiker CloudStore. En alles in eigen huisstijl.

De Cloud Marketplace ondersteunt je met de levering, facturatie en uitrol van unieke Cloud Diensten zoals domeinnamen, SSL certificaten, Email diensten, Virtual Private Servers, Office 365 en Acronis Backup. En natuurlijk koop je in tegen kostprijs bij Cloud Distributie.

In het webinar geven we in 60 minuten een overzicht. We leggen de nadruk op de manier waarop je een succesvolle Cloud marketplace inricht, wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je uiteindelijk je klanten kan laten bestellen.

Onderwerpen

Tijdens het webinar bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Dashboard en inrichting klantprijzen
  • Aanmaken klanten en factuurmogelijkheden (post- en prepaid)
  • Factuur lay-out aanpassen in eigen look-and-feel
  • Basis uitstraling CloudStore
  • Je eigen CloudStore label aanpassen

Wanneer?

U kunt zich inschrijven voor het webinar van:

  • donderdag, 23 maart 2017, 10:00 (duur 1 uur)