Nu bij Cloud Distributie; Unify OpenScape Business

 

REALTIME LEVERING
Via de marketplace stelt Cloud Distributie u in staat om realtime een Unify communicatie omgeving te leveren. Vanaf nu bestelt u ook makkelijk, snel en goedkoop uw eigen OpenScape Business met door u geselecteerde verbindingen en nummers. Allen realtime geleverd en geactiveerd, rechtstreeks vanuit vanuit de marketplace.

 

 

SAMENWERKEN 
De Unify OpenScape Business is een alles in één Unified Communications oplossing. Van basis bellen tot integratie met smartphones en van telefoontoestel tot geavanceerde integratie in Microsoft Outlook. De Unify OpenScape Business is inzetbaar voor bedrijven van 5 tot 1500 medewerkers.

 

GEÏNTEGREERDE APPLICATIES
De OpenScape Business heeft biedt vele UC functionaliteiten zoals beschikbaarheid (presence), conferenties, instant messaging, fax en een geïntegreerd Contact Center. Met intuïtieve applicaties voor verschillende gebruikers kan iedereen gebruik maken van de UC functionaliteiten. Er zijn applicaties beschikbaar voor de receptie, contact center agents, smartphones en tablets.

 

PAY AS YOU GO
De OpenScape Business wordt geleverd via uw marketplace en heeft vanuit Unify een Pay As You Go licentie model. Achteraf betalen voor wat er verbruikt is aan licenties in de OpenScape Business. Met deze flexibele licentie methode kan een klant makkelijk opschalen of afschalen in het aantal gebruikers en licenties.

“Via Unify OpenScape Business zijn partners van Cloud Distributie in staat om alle voordelen van OpenScape Business als cloud product bij de eindgebruiker aan te bieden.”

– Caspar Hendriks, Directeur Unify Nederland