Cloud Distributie genomineerd als beste cloud distributor bij de Channel Awards 2017

Channelweb maakt in vijf verschillende distributeurs categorieën de genomineerden bekend voor de Channel Awards 2017. Een tienkoppig juryteam bepaalde telkens in wisselende samenstelling de genomineerden in de verschillende categorieën.

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Distributor Awards vijf op cloud gespecialiseerde distributeurs genomineerd. Cloud Distributie mag zich in 2017 een van de beste cloud distributors van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

  • Cloud Distributie

Cloud Distributie is een groothandel voor cloud- en telecomgerelateerde diensten en is zijn portfolio flink aan het uitbreiden. Van hosted 3CX, Unify, Xelion en Mitel tot eigen marges kunnen bepalen en automatisch uit eigen naam kunnen factureren. Het wil lokale ict-dienstverleners zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden. Cloud Distributie levert binnen luttele seconden diverse vanuit de cloud werkende telefoniediensten voor hun eindklanten. Het doet dit tegen het laagste inkooptarieven, namelijk de kostprijs. Op deze manier kan de lokale ict-dienstverlener zich onderscheiden ten opzichte van grote aanbieders in de markt en inspelen op de behoefte van zijn klanten.