[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text]

Unified communicationssystemen zijn booming. Aan het voorfront staat 3CX: een compleet communicatiesysteem, met een schaalbaar prijsmodel dat naadloos aansluit bij de behoeften van het MKB.

Special: 3CX

In onze gratis online special gaan we uitgebreid in op de technische werking en voordelen van de VoIP telefoon-leverancier. De verdwijning van ISDN vergroot vraag naar een alternatief. Van mobiele functionaliteit tot one-click conference calls en CRM-integratie: werp een blik op de special, en ga in één lees van UC-groentje naar expert. Daarbovenop vind je in de special een uitgebreid interview met Nick Galea, CEO van 3CX, voor een indruk van de visie van de kapitein achter het stuur van ’s werelds toonaangevendste UC-vendor.

https://issuu.com/clipboardpublishing/docs/baaz_3cx_special
Altijd bereikbaar voor advies
Jouw klanten doen waarschijnlijk zaken met jou omdat jij functioneert als verlengstuk van hun bedrijf. Op diezelfde manier willen wij een verlengstuk zijn van jouw bedrijf. We willen het voor jou makkelijk maken om je volledig te focussen op het advies aan de eindklant. Alle gedoe en regelwerk nemen wij uit handen, of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, provisioning of het maken van de factuur. En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen? Meld je dan nu ook aan

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]