Cloud Distributie scoort met telecomdiensten

Het Cloud Distributie-platform biedt resellers de vrijheid om klanten te laten kiezen. Ze kunnen telefoniediensten van meerdere merken in één omgeving inkopen, beheren en verkopen. Afgelopen jaar is het Cloud Distributie-platform verder versterkt en dat gaat volgend jaar door. De stabiliteit van de infrastructuur is daarin cruciaal om een sterke positie in het channel te kunnen claimen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Cloud Distributie te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Cloud Distributie is distributeur van telecomdiensten. Partners zitten zo in het hart van de businessprocessen van hun klanten, want het gaat om de convergentie van telecom en it. Door de sterke cloudadoptie vragen resellers zich nu af wat hun rol is richting klanten. Cloud Distributie heeft het antwoord; het biedt klanten een dynamisch portfolio. Met het platform kunnen diensten slim ingekocht en snel aangeboden worden met de eigen toegevoegde waarde daar bovenop. Zo kom resellers diep in het automatiseringsproces van klanten.

Cloud Distributie is de afgelopen jaren snel gegroeid omdat het eigenlijk de enige is die gecombineerde telefoniediensten aanbiedt. Operators en andere providers hebben daarom maar één smaak. Als je niet in één hoek gedrukt wil worden, heb je eigenlijk maar één keuze en dat is Cloud Distributie. Cloud Distributie maakt zelf afspraken met operators, distributeurs en leveranciers om zelf hun billing en contracten opzetten. Het zit er als bedrijf niet tussen. Het platform wordt nog versterkt met unified communications, mobile en security. Deze diensten worden komend jaar in het platform geactiveerd.