XELION IS GENOMINEERD ALS TELECOM INNOVATOR OF THE YEAR

Wij mogen weer trots zijn! Onze hosted VoIP centrale Xelion is namelijk voor het tweede jaar op rij genomineerd door de vakjury van Dutch IT Channel. Dit jaar zijn zij genomineerd voor de Best Telecom Innovator van Nederland. Ons platform heeft afgelopen jaar weer flinke innovatiesprongen gemaakt waardoor wij hopelijk ook dit jaar weer in de prijzen zullen vallen.

Dan is natuurlijk de grote vraag: waarom is Xelion voor deze prijs genomineerd?

SOFTWARE IN DE KERN

Xelion is in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als krachtige communicatiesoftware voor een optimale bereikbaarheid, communicatie en samenwerking. Onze functionaliteiten en gebruikersgemak behoren bovendien tot de beste in de markt.

MARKETPLACE

Een telefoniecentrale wordt door middel van API’s steeds vaker gekoppeld aan andere bedrijfsapplicaties als CRM en ERP-software. Om deze reden hebben wij dit voorjaar een API Market Place geopend. In onze Market Place kunnen zakelijke gebruikers zelf add-on’s vinden om hun oplossing aan te passen aan specifieke wensen.

JE EIGEN XELION MULTI TENANT

Jouw klanten doen waarschijnlijk zaken met jou omdat jij functioneert als verlengstuk van hun bedrijf. Op diezelfde manier willen wij een verlengstuk zijn van jouw bedrijf. We willen het voor jou makkelijk maken om je volledig te focussen op het advies aan de eindklant. Alle gedoe en regelwerk nemen wij uit handen, of het nu gaat om het faciliteren van je eigen Xelion Multi tenant, het aanvragen van een offerte, provisioning of het maken van de factuur. En mocht je toch een vraag hebben, dan kun je ons altijd bellen. Je krijgt dan meteen iemand aan de lijn die antwoord kan geven op jouw vragen. Wil je de proef op de som nemen? Meld je dan nu ook aan

STEM OP XELION!

Door de continu verbeterde processen en nieuwe ontwikkelingen als de Market Place zijn wij genomineerd voor de Best Telecom Innovator in heel Nederland. Hier zijn wij erg trots op. Daarom kunnen wij jouw stem goed gebruiken! Ben jij ook erg tevreden of het gebruik van Xelion en onze innovatie ontwikkelingen? U kunt ons vinden in categorie 9!

Stem nu op Xelion!