advanced training netherlands belgiumBent u in het nieuwe jaar ook wel toe aan een opfrisser over 3CX? Goed nieuws! Dit voorjaar organiseren we een viertal nieuwe trainingsevenementen, zowel in Nederland als in België. Leer meer over 3CX en behaal uw certificaat! Dan kunt u uw klanten niet alleen beter van dienst zijn, maar zet u ook weer nieuwe stappen op weg naar het volgende niveau van het 3CX-partnerprogramma.

In Nederland organiseren we trainingen op maandag 30 en dinsdag 31 maart 2020 bij Van der Valk Schiphol. Daarnaast organiseren we ook twee trainingen in België, en wel op woensdag 1 en donderdag 2 april 2020 bij Van der Valk Hotel Beveren. De workshops in beide landen zijn gratis toegankelijk voor alle 3CX-partners. U dient echter wel te beschikken over een certificaat op Basic-niveau, aangezien tijdens de trainingssessies uitsluitend onderwerpen van de Intermediate- en Advanced-niveaus aan bod komen.

Deze trainingen in het voorjaar zijn een uitgelezen kans om u samen met een expert voor te bereiden op de 3CX-certificeringsexamens en om meer te leren over de nieuwste functies en verbeteringen. Bovendien leert u hier alles wat u moet weten om grotere en complexere 3CX-installaties te implementeren.

Meer informatie over de trainingen en een registratieformulier zijn beschikbaar via de onderstaande koppelingen:

Intermediate-producttraining – Maandag 30 maart 2020 – Amsterdam, Nederland

Advanced-producttraining – Dinsdag 31 maart 2020 – Amsterdam, Nederland

Intermediate-producttraining – Woensdag 1 april 2020 – Beveren, België

Advanced-producttrainingen – Donderdag 2 april 2020 – Beveren, België

De trainingen worden gegeven in het Engels.

Mis deze kans niet! Reserveer zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

https://www.3cx.nl/blog/evenementen/trainingen-voorjaar-2020/