Cloud Distributie lanceerde vandaag de Telecom Challenge.

Telecom is hot. Door de coronacrisis heeft thuiswerken een enorme vlucht genomen en de vraag naar online samenwerking neemt toe. Toch zijn er nog veel ICT partijen die zelf geen telecom diensten leveren maar dat bijvoorbeeld aan KPN overlaten. Terwijl juist die lokale ICT dienstverlener weet met wat voor software, hardware en apparatuur zijn klant werkt. En met die kennis van de klant is het niet meer lastig om een CRM of app koppeling te leveren. Te bellen via de webinterface, of telefonie te koppelen aan bijvoorbeeld het Microsoft Teams pakket van de klant.

De juiste keuze maken, die aansluiten op de wensen van die klant bepaald zijn toegevoegde waarde. Een mooie kans om dichter tegen de klant aan te schurken.

Daarom lanceert Cloud Distributie de Telecom Challenge. Door mee te doen met de Telecom Challenge leert de lokale ICT dienstverlener zijn eigen telecom business te beginnen en zich te onderscheiden ten opzichte van grote aanbieders in de markt en in te spelen of de behoefte van zijn klanten.

Wil jij ook je eigen telecom business beginnen? Of eenvoudig veilige cloud telefonie, internet en andere oplossingen aanbieden zonder je klant kwijt te raken? Zelf je prijzen en winst bepalen zonder je zorgen te maken over facturatie, maar weet je niet waar te beginnen?

Is je antwoord Ja? Schrijf je dan nu in voor de Telecom Challenge. Wij gaan je helpen om perfecte telecom dienstverlening te leveren MET hoge marges.

Tijdens deze 7 daagse challenge leer jij:

Dag 1

Je doelgroep bepalen en diensten kiezen

Dag 2

Bel- en servicetarieven bepalen

Dag 3

Je mobiele propositie bepalen

Dag 4

De klantomgeving inrichten

Dag 5

Een offerte maken voor een klant

Dag 6

De diensten opleveren

Dag 7

Telecom diensten factureren

Ben jij er echt klaar voor om telecom diensten te gaan leveren onder eigen naam?