Recent heeft 3CX besloten om te stoppen met de Standaard edities van hun product. De bestaande Standaard 4 licentie zal een nieuwe naam krijgen namelijk 3CX STARTUP FREE en zal hiermee de enige gratis licentie blijven.

3CX StartUP

De nieuwe, cloud-native editie 3CX StartUP is gratis beschikbaar voor maximaal 10 gebruikers. Daarbij worden gebruikers en de via Flux bestelde SIP-trunk automatisch geconfigureerd bij het aanmelden. Deze initiële setup duurt slechts een paar minuten. Verdere configuratie vindt vervolgens plaats via een web client. Er zijn verder geen kosten voor hosting en systeembeheer.

Deze 3CX StartUP instapversie gaat tot maximaal 10 gebruikers en omvat videoconferencing, live chat, een belgroep en een auto-attendant. Deze versie van 3CX ondersteunt ook de mobiele apps maar er kunnen geen IP toestellen worden gebruikt. Voor meer dan 10 gebruikers of als er vaste toestellen nodig zijn bieden wij de maandelijkse 3CX bundels.

Partnermodel

Via StartUP moet het gemakkelijker worden om klanten aan boord te krijgen. Eerst gratis en zodra de behoefte groeit naar meer functionaliteit of vaste telefoon toestellen, kunnen ze overstappen op een hosted 3CX PRO of 3CX Enterprise bundel. Aan de Flux SIP-trunk en het belverkeer zijn natuurlijk de standaard kosten en verdiensten verbonden.

De bestaande PRO en Enterprise versies van 3CX blijven daarnaast gewoon beschikbaar via de maandelijkse 3CX bundels en zijn vooral bedoeld voor middelgrote tot grote bedrijven, tot en met enterprise-formaat.

3CX StartUP Free is nu beschikbaar via Cloud Distributie:

3CX FREE BESTELLEN (clouddistributie.nl)