Op connectiviteit hebben heeft de Sint de volgende promoties van Eurofiber, Ziggo en KPN verlengd t/m 31-12-2020

KPN WEAS

Onnet (NLS1, NLS2 en NLS3) én Nearnetverbindingen worden nu tijdelijk tegen erg lage aansluitkosten (van €1099,-voor €299,-). Heb je nu KPN bij een andere leverancier en wil je gebruik maken van het stabiele netwerk van Flux? Dan biedt KPN de mogelijkheid om tegen dezelfde lage kosten over te stappen. Via het KPN migratieproces kunnen wij je snel (met minimale downtime) gebruik laten maken van onze dienstverlening

Eurofiber Promotie Q4 2022

Bij Eurofiber krijg je tijdelijk meer snelheid voor hetzelfde geld. Dit betekent dat je voor altijd 1Gbit krijgt voor de prijs van 500Mbit. Wil je bijvoorbeeld 200Mbit voor de prijs van 100Mbit, dan is dat ook mogelijk! Als klap op de vuurpijl betaal je daarnaast géén aansluitkosten. Deze promotie is van toepassing op nieuwe contracten met een looptijd van zowel 12 als 36 maanden.

T-Mobile Promotie Q4 2022

T-Mobile & Flux bieden op zakelijk glasvezel van T-Mobile een promotie waarbij je nu geen aansluitkosten betaalt. Daarnaast kan je tijdelijk de bandbreedte verdubbelen. Dit betekent dat je vanaf nu heel voordelig een 500Mbps of 1Gbps verbinding op de kop kan tikken!

Ziggo Promotie Q4 2022

Bij Fiber van Ziggo krijg je voor een fractie van de prijs meer snelheid. Dit betekent dat je voor een kleine meerprijs kan kiezen voor 500Mbit of zelfs 1Gbit. Je kan zelfs kiezen voor 200Mbit voor een zeer gunstige prijs. Als klap op de vuurpijl betaal je daarnaast géén aansluitkosten. Deze promotie is van toepassing op nieuwe contracten met een looptijd van 36 maanden.