Promotie Q3 2023

KPN WEAS Onnet (NLS1, NLS2 en NLS3) én Nearnet verbindingen worden nu tijdelijk nóg scherper aangeboden. Aansluitkosten (€1.076,25) worden dit kwartaal gratis aangeboden . Waar je tot vorige maand kon profiteren van een bandbreedteverdubbellaar heeft KPN er voor gekozen om deze promotie als standaard portfolio te gaan aanbieden. Dit betekent dat je vanaf nu standaard heel voordelig meer snelheid krijgt.

Heb je nu KPN bij een andere leverancier en wil je gebruik maken van het stabiele netwerk van Dstny? Dan biedt KPN de mogelijkheid om tegen dezelfde lage kosten over te stappen. Via het KPN migratieproces kunnen wij je snel (met minimale downtime) gebruik laten maken van onze dienstverlening.

Spelregels

  • Promotie verlengd t/m 27 september 2023
  • Het adres is een Onnet of Nearnet locatie (postcode check is leidend)
  • Offnet en maatwerkverbindingen komen niet in aanmerking voor de actie
  • De order moet worden ingelegd binnen de gestelde actieperiode
  • De actie is enkel geldig voor orders met een looptijd van 36 maanden
  • De actie is enkel van toepassing op nieuwe orders. Mutaties, contractverleningen en contractovernames waarbij de verbinding al via Flux zijn ingekocht bij KPN Wholesale zijn uitgesloten