Geautomatiseerde Odido @Work bestelstraat!

De orderstraat voor Odido @Work is geheel geautomatiseerd in FLUX beschikbaar vanaf vandaag! Daarmee is Cloud Distributie via Flux de eerste partner van Odido die het Odido @Work portfolio geheel geautomatiseerd via eigen orderstraat aanbiedt. Er is een handleiding beschikbaar in onze kennisbank. Wij adviseren om die handleiding goed door te nemen. Verkoop je nog geen Odido @Work? Meldt je dan aan bij Cloud Distributie. De orderstraat zal dan open worden gezet.

Wist je trouwens dat:

  • Cloud Distributie via Flux de éérste Odido partner is die Odido @Work volledig geautomatiseerd via eigen orderstraat kan aanbieden en dat dit een nieuwe mijlpaal is in het strategische partnerschap;
  • We @Work Unlimited en Unlimited Plus (SIM-Only) extra gunstig geprijsd hebben tot en met het einde van het jaar;
  • De Fair Use Policy van de Unlimited abonnementen is verhoogd van 10 naar 20GB per dag en @Work abonnementen genieten van de hoogst mogelijke snelheid?