Wanneer u uw telecom inkopen via Cloud Distributie laat verlopen, kunt u honderden euro’s per maand verdienen, afhankelijk van het aantal gebruikers. Cloud Distributie is flexibel, goedkoop en veilig!

Er zijn zoveel aanbieders en producten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Cloud Distributie vonden wij dit niet acceptabel. Wij vinden dat ondernemers zelf moeten kunnen bepalen welk merk telefoon centrale ze aanbieden.

Daarom hebben wij Cloud Distributie gemaakt. Een onafhankelijk site waar je de laagste inkoop tarieven kunt vinden en real time een telefoon centrale naar keuze in de lucht kan brengen. Zodat je zelf weer in de drivers seat zit. En zodat je een centraal punt hebt waar je deze diensten in kunt kopen en waar je verzekerd bent van professionele techniek en persoonlijke aandacht.

Bij Cloud Distributie breng je met een simpele muisklik een telefooncentrale online voor je klant. In de portal bieden wij telefoon centrales van o.a. 3CX, Xelion, Unify, Avaya en Mitel, de keuze is aan u! De centrale (pbx), trunk en het telefoonnummer worden volledig geautomatiseerd opgeleverd. Je ontvangt per mail de inlog gegevens en kan direct aan de slag met het inrichten van de centrale voor de klant.

Het hart van telecommunicatie: De telefooncentrale

Aan de basis van effectieve telecommunicatie staat de telefooncentrale. Vroeger was dat een grote kast met allerlei printplaten en kabels, maar als je belt via de cloud is dat een combinatie van slimme software en hoogwaardige verbindingen.

Hoe het met cloud Distributie anders kan

De telefooncentrale bevindt zich niet meer bij binnen de bedrijfsmuren. Sterker nog: de telefooncentrale is geen kastje meer, maar het is software geworden. Geavanceerde software die op een computerserver draait. Iets waar grote organisaties al enkele jaren op vertrouwen. Met de opkomst van cloud computing is dit nu echter ook binnen handbereik van bedrijven gekomen die misschien op dit moment nog iets compacter zijn dan Philips, Shell of Unilever.

Met cloud telefonie hebt u geen aanschafkosten meer voor een telefooncentrale. U neemt namelijk een abonnement af voor het gebruik van de functionaliteit van een telefooncentrale die bij de cloud dienstverlener op een beveiligde server draait. Net als u al gewend was met mobiele telefonie: die telefooncentrale draait immers ook niet bij u in het bedrijf maar bevindt zich keurig op de servers van de operator. Aanschaf, onderhoud en upgrades: het zijn drie kostenposten die komen te vervallen. Wel zo prettig.

Het gereedschap van uw klanten: het telefoontoestel

Het hart van het systeem is weliswaar de centrale, maar het echte werk wordt gedaan met de telefoontoestellen. Uw klant is ervan afhankelijk. Een toestel moet zijn afgestemd op de taak van de gebruiker, en je hebt voor elke medewerker die bereikbaar moet zijn een toestel nodig. En dan heb je ook nog de integratie met mobiele toestellen.

Schaalbaarheid is ingebouwd

Bellen vanuit de cloud biedt u nog een andere prettige ‘bijkomstigheid’: het stelt u in staat om flexibel te zijn richting uw klant. Zonder dat het u de financiële kop kost. Als er meer mensen (al dan niet tijdelijk) moeten kunnen bellen, dan biedt u per werkplek telefonie aan. Dat wordt vervolgens maandelijks in rekening gebracht. Inzichtelijk en transparant. Wordt het wat rustiger? Dan vermindert u het aantal telefoniewerkplekken dat u afneemt. En dan daalt ook de rekening navenant. Net zo makkelijk.

Kosten vormen niet het enige voordeel van cloud telefonie. Al is het wel een prettig pluspunt. Bellen vanuit de cloud stelt u ook in staat om, al naar gelang, meer en geavanceerde mogelijkheden toe te voegen. Zonder dat u daar zelf hard- of software voor moet aanschaffen. Bijvoorbeeld door de integratie van vaste en mobiele telefonie, zodat de medewerkers via één nummer bereikbaar zijn. Ongeacht of zij zich in het bedrijf bevinden of onderweg zijn en op hun mobiele telefoon moeten vertrouwen. Cloud telefonie levert u de flexibiliteit en functionaliteit van een multinational. Maar dan zonder multinational-kosten. Dat dan weer wel.

Ook weer zelf aan het stuur zitten?

Wilt u ook weer zelf de controle hebben over uw telecommunicatie? Sluit dan aan bij ons initiatief en kijk op clouddistributie.nl en neem weer zelf het heft in handen.