Telecom marge verhogen? Hoe het anders kan…

Er zijn zoveel telecom aanbieders en producten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Cloud Distributie vonden wij dit niet acceptabel. Wij vinden dat ondernemers keuze vrijheid moeten hebben en zelf  kunnen bepalen welk merk telefoon centrale ze aanbieden.

Daarom hebben wij Cloud Distributie gemaakt. Een onafhankelijk site waar je de laagste inkoop tarieven kunt vinden en real time een telefoon centrale naar keuze in de lucht kan brengen. Zodat je zelf weer in de drivers seat zit. Bij Cloud Distributie breng je met een simpele muisklik een telefoon centrale online voor je klant. In de portal bieden wij hosted telefoon centrales van o.a. 3CX, Xelion en op korte termijn ook Unify en Avaya, de keuze is aan jou! De centrale (pbx), trunk en het telefoonnummer worden volledig geautomatiseerd opgeleverd.

Ook weer zelf aan het stuur zitten?

Wil jij ook weer zelf de controle hebben over de telecommunicatie van je klanten? Schrijf je dan in voor dit gratis webinar

Onderwerpen

  • Inrichten bel tarief plan
  • Inrichten service tarief plan
  • Klanten aanmaken
  • Bestelmogelijkheden met 3CX, Xelion
  • Telefoonnummers
  • Porteringen
  • Oplevering centrales
  • Facturratie in eigen look-and-feel

Wanneer?

Je kan hier klikken voor het webinar, we beginnen direct: