Als het onderwerp hosted telefoon centrale op tafel komt, dan kan je niet om 3CX heen. 3CX, een bedrijf met Nederlandse oorsprong.

Cloud Distributie levert 3CX volledig hosted. Binnen 3 muisklikken kan de partner een 3CX centrale voor zijn klant optuigen, volledig geconfigureerd inclusief trunk en nummers.

Het is aan de partner om rond dit prijs per gebruiker concept de componenten te zoeken die aansluiten op de wensen van de klant. Een mooie rol voor de Telecom en ICT reseller. Hij kan met behulp van IP toestellen of DECT handsets op locatie het systeem compleet maken. De te gebruiken toestellen kunnen bijvoorbeeld de bekende Yealink of SNOM kantoortelefoons zijn of Gigaset Pro voor de DECT oplossingen. Maar ook voor smartphones en PC’s zijn er apps die als cliënt te gebruiken zijn, in het bijzonder Android en iOS (Apple).

Daarnaast is de integratie met CRM systemen zeer uitgebreid. Door meer CRM applicaties “out of the box” te ondersteunen en een scriptable interface toe te voegen is de integratie met elke CRM of Contact Center oplossing veel eenvoudiger en uitgebreider geworden. Bellen vanuit Office 365, Google Contacts, Exact Online of het eigen CRM pakket is nu eenvoudiger dan ooit.

Maar ook is er veel potentie voor WebRTC. Deze communicatietechnologie werkt zonder een complexe backoffice en heeft alleen een URL nodig. Bellen per URL (met spraak en beeld) wordt de trend want de hele communicatie vindt plaats via een venster in het browser scherm. Speciaal voor de iPhone is door 3CX wel een app ontwikkeld die de WebRTC functionaliteit naar dit platform brengt. WebRTC gaat een revolutie ontketenen en bestaande platformen zoals Lync (Skype voor business) het leven behoorlijk zuur maken. Het is een open standaard die geen specifieke centrale server nodig heeft.

Bij Cloud Distributie breng je met een simpele muisklik een telefoon centrale online voor je klant. In de portal bieden wij hosted telefoon centrales van o.a. 3CX, Xelion en op korte termijn ook Unify en Mitel, de keuze is aan u!

Wil jij ook weer zelf de controle hebben over de telecommunicatie van je klanten? Sluit je dan aan bij ons initiatief en kijk op clouddistributie.nl en neem weer zelf het heft in handen.

 

3cx-webrtc