[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text]

Verschillende businessmodellen zijn niet hetzelfde gebleven. Scheer & Foppen, Paradigit en de BAS Group die toch jarenlang begrippen waren in het IT landschap bestaan niet meer. Toch worden de producten die deze bedrijven leveren nog steeds gekocht maar via andere online business modellen. In het geval van SMS, muziek en film zelfs met een compleet andere distributiemodel via WhatsApp, Netflix of Amazon.

Ook in de telecombranche is een hoop aan het veranderen. Van ISDN en telefoon centrales op locatie van de klant. Naar hosted pbx en een prijs per gebruiker model. Van 3CX, Unify, Xelion en Mitel tot Skype for Business. Meer integratie met bestaande systemen, bellen vanaf de computer en nieuwe cloud oplossingen zoals Office 365.

Hoe het anders kan….

Als lokale ICT partij wil je graag in kunnen kopen bij de beste partijen en de hoogste marge maken. Je wil dezelfde prijzen aan kunnen bieden als de KPN’s en het liefst zelfs iets lager met meer marge….. Echter, de investeringen om bij de grote partijen in te kopen zijn vaak erg hoog. Daar gaat je marge…. op aan trainingen, demo kits, vooruitbetalingen en hoge maandelijkse fee’s. En je marge was ook al niet zo groot.

Meer winst en hogere marges op je telecom inkoop

Bij Cloud Distributie verkopen wij de diensten tegen kostprijs. Dat betekent geen extra marge bovenop de tarieven van de wholesale partijen waarmee we zaken doen. Op deze manier kan je meekomen met de grote aanbieders in de markt of natuurlijk je eigen marge vergroten. Je behaalt dus meer winst en hogere marges met je telecom inkoop. We rekenen een abonnementsbedrag voor het gebruik van ons platform en rekenen geen marge meer op de diensten.

En nog een voordeel, je kan gratis instappen en gebruik maken van onze diensten met het Basic abonnement, je hebt direct lage inkoopprijzen en geen maandelijkse kosten.

  • Als jij groeit, groeien wij en als gevolg daarvan worden onze prijzen nóg scherper
  • Als wij scherpere prijzen krijgen, krijg jij scherpere prijzen
  • Oplossingen van 3CX, Xelion, Unify en Mitel binnen seconden geleverd tegen de laagste prijs in de markt.

Wil jij ook weer zelf de controle hebben over de telecommunicatie van je klanten? Meegaan met deze evolutie, sluit je dan aan bij ons initiatief en ga aan de slag met clouddistributie.nl en neem weer zelf het heft in handen.

Bij Cloud Distributie breng je met een simpele muisklik een telefoon centrale online voor je klant. Integreer eenvoudig Salesforce, Microsoft Outlook, Office 365, SugarCRM, Google Contacts, Exact Online, Afas en vele anderen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” link_color=”” link_hover_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_blend_mode=”none” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” box_shadow=”no” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” background_type=”single” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ type=”1_1″ first=”true” last=”true”][fusion_button link=”https://clouddistributie.nl/cloud/aanmelden” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]Nu beginnen – het is gratis[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]