Cloud Distributie biedt partners een eigen Cloud Marketplace inclusief CloudStore in Nederland

De Cloud distributeur voor VoIP telefonie, hosted telefoon centrales en internet, lanceert naast haar bestaande Telecom marketplace een geheel nieuwe Cloud Marketplace. Deze Cloud Marketplace ondersteunt partners met de levering, facturatie en uitrol van unieke Cloud Diensten zoals domeinnamen, SSL certificaten, Email diensten, Virtual Private Servers, Office 365 en Acronis Backup.

Via het Cloud Distributie platform opent de partner zijn eigen Cloud Marketplace, die geheel anders is dan wat tot nog toe is gezien. Een uniek cloudplatform inclusief een klanten omgeving en eindgebruiker CloudStore. De partner levert bovendien alle cloudservices in uw eigen look-and-feel.

De Cloud Marketplace levert een snelle uitrol van cloud-based diensten, middels een betaalmodel op abonnement- of consumptiebasis. In de klanten omgeving kan de partner de keuze maken zijn klanten op rekening te leveren of middels een payment gateway zoals iDeal of bankbetaling. Partners kunnen zo ook domeinnamen van klanten beheren en bundelen met de cloud-diensten van Microsoft, wat resulteert in een onderscheidende toegevoegde waarde voor de klant. Deze cloud-oplossingen en -services zijn beschikbaar in de eigen branded cloud storefront van de partner. Dit maakt hen de single-source cloud leverancier en trusted advisor waar klanten naar op zoek zijn.

Sinds enkele maanden is Microsoft CSP (Office 365 per maand) verkrijgbaar. In het Cloud Solution Provider-programma beheer je de verkoop en is de partner verantwoordelijk voor de factureringsrelatie. Als CSP kan je je eigen Cloud Marketplace gebruiken om klanten toe te voegen, abonnementen te beheren en de facturering automatisch af te handelen onder je eigen Microsoft CSP contract. Hierdoor voldoet iedere CSP partner ook direct aan de Microsoft voorwaarden door aan klanten zelf te factureren.

Als je als Microsoft CSP gebruik maakt van onze Cloud Marketplace, kan je je klanten behalve beheer en facturatie van licenties, extra klant bindende cloud oplossingen zoals het beheer van domeinnamen, Email en hosting aanbieden. Deze cloudoplossingen kunnen ter vervanging van of als aanvulling op de bestaande ICT-infrastructuur van je klanten fungeren.

Door deze winstgevende cloudservices aan te bieden,  positioneer je je als vertrouwde cloud adviseur bij je klanten. Daarnaast kan je met het verkopen van cloudoplossingen maandelijks terugkerende inkomsten genereren voor je bedrijf. Alle aangekochte cloud oplossingen zijn eenvoudig te bundelen in één verzamelfactuur, in jouw look-and-feel voor je klant.

Toegang, kracht, service.
De Cloud diensten en je eigen Microsoft CSP diensten aanbieden via Cloud Distributie geeft je grenzeloze toegang tot jouw eigen Marketplace en een eigen Cloud webshop als aanvulling voor je website.