VIRTUAL PRIVATE SERVERS voor VoIP PBX, volledig redundant en zonder latency

Realtime levering

Via FLUX stelt Cloud Distributie je in staat om realtime cloudapplicaties te leveren aan eindgebruikers. Vanaf nu bestel je ook makkelijk, snel en goedkoop je eigen Virtual Private Servers met zelf geselecteerde specificaties. Allen realtime geleverd, rechtstreeks vanuit FLUX.

Security Groups

Als IT-adviseur wil je naast de installatie en implementatie ook het beheer voor klanten kunnen uitvoeren. Via FLUX beheer je makkelijk alle virtuele machines en het netwerk waarin de machines actief zijn. Van het open schakelen van netwerkpoorten tot het koppelen van IP-adressen.

Verschillende OS

Naast de verschillende specificaties waarin je schijfruimte, RAM en CPU selecteert kan je ook kiezen uit diverse voorgeïnstalleerde softwaresystemen. Hierdoor kan je direct aan de slag. Zo heb je de keuze uit het Unify OpenScape Business, Windows operating system voor Avaya, CentOS, Debian, Fedora, OpenSUSE, Ubuntu en meer.

Redundant uitgevoerd

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen is het netwerk internationaal en geografisch redundant uitgevoerd. Dit betekend dat in geval van calamiteiten onze backuplocaties inschakelen zodat je kunt blijven leveren en klanten kunnen blijven werken.

Console Management

In FLUX beheer je makkelijk en snel de aangemaakte Virtual Private Servers voor alle klanten. Zo kan je machines met één druk op de knop starten, stoppen of herstarten. Ook kan je via de webinterface van FLUX rechtstreeks inloggen op de machine middels de per e-mail verstrekte logingegevens.

Alles overzichtelijk in één omgeving.

Eén totaal oplossing voor cloudapplicaties voor al je klanten. Je stelt makkelijk en snel bundels samen met diensten die voor je klant wenselijk zijn. Van het aanmaken en offreren tot aan het automatisch leveren, beheren en factureren van diensten en producten.

Nu kan je Avaya, Xelion, 3cx, Unify, en Mitel of eigen PBX omgeving volledig redundant en zonder latency leveren en beheren waardoor je volledig wordt ontzorgd!”

Cloud marketplace